dorbie 06.06.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Przecieram oczy, teraz dopiero widać efekty. Pięknie już u Was, jaka trawka już i roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.06.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Przecieram oczy, teraz dopiero widać efekty. Pięknie już u Was, jaka trawka już i roślinki . Dzięki Kochana Przzy okazji Aniu, napisz mi proszę czy pryskasz róże profilaktycznie pko rdzy, jakimś grzybom? Ja na razie pryskam na mszyce, bo sie rozpanoszyły, Talstar, Decis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.06.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 jestem już po dwóch opryskach przeciwko mszycom, skąd one biorą się kwitną już u ciebie róże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.06.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Alu, nie kwitną, ale już maja pąki, u białej wielkokwiatowej Cristal przy wejściu do domu juz zaczynają pękać, juz widac że biała.A ja tez juz pryskałam kilka razy i wiciokrzew ma mnóstwo mszycy i tej zielonej i tej szarej Na jednej róży Bonica wielkokwiatowa różówa liście maja czarne plamki na wierzchu,pod spodem nic. Czy to rdza? Ona pąków jeszcze nie ma.Alunek, jak podlewasz róże? Masz linię kroplującą? Zdarzy ci sie podlać liście? Bo tak mówia by uważać. U mnie jak podlewa się trawnik, to zawsze się coś różom dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 08.06.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 U mnie zaczynaja kwitnąć...a oprysk na maszyce zrobiłam Confidorem i maaaammmm spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.06.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 nie mam lini kroplującej, podlewam przy okazji trawnika,czyli po liściach nieźle dostają. Oczywiście podlewam późnym wieczorem , gdy słońce nie parzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dziewczynki, widzę, że temat, który mnie interesuje Moja jedna róża kwitnie pięknie ( tfu, tfu zdjęcie u mnie w dzienniku). Druga Capistrano ma trzy pąki, powinna rosnąć i ma zdrowe liście ( na razie), ale dwie posadzone w tym roku ma dużo dziurek w liściach? Czy to mszyce, czy coś innego? A na te mszyce, to trzeba pryskać mimo, że ich nie ma, tym Confidorem? Pryskać, czy nim podlewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.06.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nie, to nie mszyce, zobacz na dziurki i zobacz sobie ten watekhttp://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?uid=23415&f=41&t=35071&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No tak ślimaki - tak myślę obejrzę jutro dokładnie Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nie, to nie mszyce, zobacz na dziurki i zobacz sobie ten watek http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?uid=23415&f=41&t=35071&start=0 dzięki za wątek Dorotko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaaf 20.06.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam, Ma Pani przepiękny ogród. Zaglądam raz na jakiś czas i podpatruję pomysły i widzę jak on się wspaniale rozwija. My z mężem jesteśmy na etapie planowania ogrodu. Zaopatrzyłam się w poradniki i mam nadzieję że jakoś to będzie. Chciałabym jeszcze podpytać o Pani kociaki. Mam okazję przygarnąć dwa kociaki. Boję się tylko szkód jakie mogą zrobić w domu. Jak Pani nowe mebelki, schody, dywany itp. przetrwały przy dwóch kotkach w domu? Czy w ciągu dnia jak nie ma Państwa, to koty są zamknięte w domu? Czy strasznie łobuzują? Pozdrawiam serdecznie Szczęśliwa posiadaczka Domu w lukrecji z Pomlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.06.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Alina z Pomlewa? Czy mi sie nie znamy? My na FM mówimy sobie na "Ty" Ciesze się, że się Wam podoba mój ogród. Nasze koty sa kotami przygarnietymi z podwórka ale miejskiego Ale sa to już wsiowe koty, całe dnie poluja i biegaja po łąkach. Są wykastrowane i wysterylizowane, zaszczepione, bo śpia z nami na nas wręcz, albo między nami Jak nas nie ma w domu, staramy sie zostawiać je w domu. Nie łobuzuja, śpia sobie. Maja drapak i tam głównie tępią pazurki, teraz w lato to nawet im nie obcinam pazurów, by mogły polować (myszy, krety) Miśka tylko sobie uwidziała oparcie fotela i trochę nam je podrapała, ale my mamy Ektorp z Ikei ze zmiennymi pokryciami, jak bedzie zniszczone to wymienimy. Problem jest tylko w kuchni, jak sie zostawi cos do jedzenia to potrafia zjeść, zdarzyło się, że zjadły mi coś z zakupów, a tylko je przynioslam do domu. My bysmy nie zamienili naszych kotów na żadne inne zwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaaf 20.06.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Tak to ja, Alina z Pomlewa Byliśmy kiedyś u was z mężem. Mieszkamy już w naszym domku. Najbardziej to chyba lubię duże okno tarasowe i tą przestrzeń w salonie, no i kominek w zimowe wieczory. Niestety nie jest jeszcze obudowany. Bardzo mi się podoba wasza koza. Gdyby nie kominek z płaszczem wodnym, który mamy to też wybrałabym kozę . Dziękuję za info w sprawie kotów, teraz zostaje mi tylko przekabacić męża . Pozdrawiam serdecznie Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.06.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Oj, wspominamy te Wielkie Konie co zawitały do nas w weekend majowy! Alinko, masz jakies zdjęcia Waszego domku? Strasznie jestem ciekawa jaki on jest Mozesz wysłac na PW, mozesz na maila lub podac link na pw jak masz w albumie w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.06.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 alinaaf-Dorotka ma rację! chętna również jestem do oglądnięcia twej posiadłości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaaf 21.06.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam W weekend zrobię kilka zdjęć domku i prześlę aktualne Pozdrawiam Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Wpadłam wreszcie z rewizytą i witam się dorbie w Twoim wątku:DPiękny domek, śliczne wnętrza a szczególnie urocza koza w salonie:yes:Widzę, że włożyliście już całe mnóstwo pracy w ogródek. Wrzosowisko masz imponujące:D, wszystkie kwiatowe rabaty pięknie rosną. Aż strach pomyśleć co będzie w następnych latach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.07.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki Zapraszam do mnie częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 12.07.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 pieknie kwitnie Ci azalia i ogród zmienił się na przeuroczy!!!Widać ile pracy mu poświęciłaś... podziwiamsafikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts