Arnika 19.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ale masz ładny ogródek Wpadłam dzień dobry powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.08.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Dzięki Arnika milo mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.08.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 dorbie, śliczny ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.08.2011 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Dzięki Nelli za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 30-40cm i wtedy sie ładnie połącza w łączkę. U mnie wrzosy w 3-cim roku maja średnicę ok 30cm dzięki Dorotko.......tak zrobie:) ps..... plany masz na sobotę popołudniu........więc rozumiem, że z rana mogłabyś wpaść do mnie chociaż na 2-3 godzinki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.08.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Tak właśnie myślałam że na rano mogę przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.08.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dorotko....dziękuje Ci za sobotnie odwiedzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Przyszłam się przywitać.....dziękuję za miłe spotkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.08.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dzieki za odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dorbi, aż niewiarygodne, że to wszystko tak szybko ładnie zarosło......też bym już tak chciała...tylko muszę jeszcze trochę wsadzic roslinek...podoba mi się i lubię zaglądać do Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.08.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dorbi, aż niewiarygodne, że to wszystko tak szybko ładnie zarosło......też bym już tak chciała...tylko muszę jeszcze trochę wsadzic roslinek...podoba mi się i lubię zaglądać do Ciebie.... Dzięki, jak miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dorotko..........czy tulipany mozna wsadzać wszędzie??czy np. przy jakiś konkretnych roslinach nie mozna sadzis tulipanów?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.08.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dorotko..........czy tulipany mozna wsadzać wszędzie?? czy np. przy jakiś konkretnych roslinach nie mozna sadzis tulipanów?????? Chyba wszędzie, nie słyszalam, żeby przy czyms nie mozna było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 u Ciebie na której rabatcie masz tulipany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.09.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 tulipany mam na rabacie przy domu - pomiędzy tujami Danica a rózami rabatowymi bialymi i na rabacie wokół tarasu, też na rabacie z trawami, koło długiej rabaty różanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 wysłałam foteczki ...i przepraszam za zwłoke ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dorotko, miło było znowu spotkać się :)Następnym razem koniecznie zabierz ze sobą chłopaków Jak pierwsze dni w szkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.09.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 W szkole super, Hubi narzeka, że nudzi sie w swietlicy, Kuba ma pełno pomysłów - gitara, kółko turystyczne, zobaczymy jak to wszystko pogodzi jeszcze z kółkami sportowymi, judo - a ma 3 treningi w tyg. Na razie chodza głodni, bo obiadów jeszcze nie ma, nie ma tez jeszcze szafek i taskają wszystko ze sobą. Ale myślę, że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Julka po pierwszym dniu powiedziała ,że nuda bo pani tylko gada. Następnego dnia było już lepiej...dostała pierwsze prace domowe. Na obiady chodzi od poniedziałku i jest bardzo zadowolona..oby tak dalej;)Piotrek większego stresu chyba też nie przechodzi, bo ma w swojej klasie trzech innych kolegów po podstawówce ...i załapał już pierwsze plusy na chemii za aktywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia sz-n 16.09.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witaj Dorbie, ujawniam się u Ciebie po raz pierwszy, choć budowę śledziłam (ze Szczecina) na bieżąco - niemalże od początku. Długo lukrecja była moim faworytem, no ale trafiłam na dom w groszku i tak już zostało. Jestem na początku drogi tzn. wykopane są fundamenty, przygotowuje się zbrojenie. Jestem pod wrażeniem Waszego domku, ogrodu pięknie zarastającego. Dorbie, mam pytanie odnośnie górnej łazienki -interesuje mnie głównie ustawienie sedesu jaką masz odległość od ścianki kolankowej do sedesu i jaką masz wysokość ścianki kolankowej (wg projektu sprawdziłam 102 cm) ale w realu jak wyszło? Interesuje mnie czy nie ma problemów z uderzaniem się w głowę podczas korzystania. Ja zmieniłam w moim groszku układ łazienki i toaleta wyjdzie mi tak jak na Twoim zdjęciu ale nie wiem czy nie będę musiała z niej korzystać w kasku no i co z z sikającymi chłopakami czy nie będzie problemu. U nas ścianka kolankowa ma być na 119 cm ale jak to wyjdzie chciałabym wiedzieć już teraz, może kibelek gdzieś przesunąć. Jak fajnie,że już mieszkasz i takie dylematy są poza Tobą i teraz to już tylko radość z mieszkania. Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts