Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W szkole super, Hubi narzeka, że nudzi sie w swietlicy, Kuba ma pełno pomysłów - gitara, kółko turystyczne, zobaczymy jak to wszystko pogodzi jeszcze z kółkami sportowymi, judo - a ma 3 treningi w tyg. Na razie chodza głodni, bo obiadów jeszcze nie ma, nie ma tez jeszcze szafek i taskają wszystko ze sobą. Ale myślę, że będzie ok.

Julka po pierwszym dniu powiedziała ,że nuda bo pani tylko gada. Następnego dnia było już lepiej...dostała pierwsze prace domowe. Na obiady chodzi od poniedziałku i jest bardzo zadowolona..oby tak dalej;)

Piotrek większego stresu chyba też nie przechodzi, bo ma w swojej klasie trzech innych kolegów po podstawówce ...i załapał już pierwsze plusy na chemii za aktywność

• 2 weeks później...

Witaj Dorbie,

ujawniam się u Ciebie po raz pierwszy, choć budowę śledziłam (ze Szczecina) na bieżąco - niemalże od początku. Długo lukrecja była moim faworytem, no ale trafiłam na dom w groszku i tak już zostało. Jestem na początku drogi tzn. wykopane są fundamenty, przygotowuje się zbrojenie. Jestem pod wrażeniem Waszego domku, ogrodu pięknie zarastającego.

Dorbie, mam pytanie odnośnie górnej łazienki -interesuje mnie głównie ustawienie sedesu :) jaką masz odległość od ścianki kolankowej do sedesu i jaką masz wysokość ścianki kolankowej (wg projektu sprawdziłam 102 cm) ale w realu jak wyszło? Interesuje mnie czy nie ma problemów z uderzaniem się w głowę podczas korzystania. Ja zmieniłam w moim groszku układ łazienki i toaleta wyjdzie mi tak jak na Twoim zdjęciu ale nie wiem czy nie będę musiała z niej korzystać w kasku :) no i co z z sikającymi chłopakami czy nie będzie problemu. U nas ścianka kolankowa ma być na 119 cm ale jak to wyjdzie chciałabym wiedzieć już teraz, może kibelek gdzieś przesunąć. Jak fajnie,że już mieszkasz i takie dylematy są poza Tobą i teraz to już tylko radość z mieszkania.

Pozdrawiam Gosia