Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojejku, ja juz przeszlam ten horror w srode. Poijechalam na dzialke a tam grubo sniegu. Juz zaczelam nalogowo czytac prognozy pogody jakby ktos szukal http://www.twojapogoda.pl Stresuje sie ze ci nasi budowlancy zaczeli cos robic pod dachem, a oni tych prac zaczetych maja sporo, chyba ze 4 budowy i musza to cos skonczyc i u nas nie beda, Dorota, opanuj sie!!!! Obsesja mnie ogarnela :evil:

A na pocieszenie, wybralam juz sobie armature do lazienek :lol: Juz mam nawet zamowione drzwi do kabiny, bo jest niezla promocja i przechowaja mi :lol: Zaczelismy rozmawiac z gosciem od wykonczeniowki, ale co to za rozmowy jak dom nie jest zamkniety, ale chociaz terminy wiosenne trzeba zaklepywac, przynajmniej wie ze chcemy go, jeszcze nic konkretnie nie mozna rozmawiac, ale duzo rzeczy nam podpowiedzial co i jak i kiedy

Witam. Mi tez sie bardzo podobaja takie kabiny bez brodzika :) Do dolnej łazienki chyba kupię tą http://www.duschobad.pl/?p=dz9&product=52&PHPSESSID=7fde4941863039a7334e9c249825816b . Cena 1150 zł a więc wydaje mi sie korzystna... Pozdrawiam i czekam Dorbie na zdjęcia z aktualnego Waszego stanu... My ze stanem "0" czekamy teraz do wiosny...

dorbie, nie :wink: nerwujsja

zrobią Ci tan dach, na 100%

mnie też się wydawało, ze się nie doczekam

a tu masz jest!!!

będzie dobrze, w przyszłym tygodniu podoga ma być lepsza to i wymówki nie będzie :wink:

Robia. :lol: W sobote maja wieche zawiesic :lol:

Kurcze, tak sie czlowiek bez sensu nakreca, ale coz, tak to jest...

Dzieki Kasia za mile slowka

Zajechalam dzis i muruja faktycznie. A pogoda miodzio, wiosna istna, dla mnie moze byc tak caly czas. Ale bloto szok, za kazdym razem mam samochod w kropki albo w kupki blota. Dzis mezus sie zlitowal i zawiozl mi na myjnie i umyl jeszcze. Bo ja az wstyd mowic nigdy sama nie mylam na myjni :oops:

Zdjecia szczytow jeszcze nie w pelni ale wyglad domek nabiera ostateczny