dorbie 17.11.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 W miesice mamy czarne drogi juz od czwartku, i dodatnie temp, dzis zupelnie cieplo, a tam lezy snieg. Ale tez mam nadzieje ze od pon rusza juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 U mnie dzisiejszy poranek bez grama śniegu. W nocy wszystko się roztopiło i wsiakło albo wiatr wywiał bo suchutko U Ciebie pewnei też ruszy odwilż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.11.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Czarne drogi od piatku, troche sniegu lezy na polach i w lasach, ale jest po kilka stopni na plus, mama nadzieje ze jutro rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A ja bylam na slasku dzisjaj i tam jest bialo i grubo sniegu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.11.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ojejku, ja juz przeszlam ten horror w srode. Poijechalam na dzialke a tam grubo sniegu. Juz zaczelam nalogowo czytac prognozy pogody jakby ktos szukal http://www.twojapogoda.pl Stresuje sie ze ci nasi budowlancy zaczeli cos robic pod dachem, a oni tych prac zaczetych maja sporo, chyba ze 4 budowy i musza to cos skonczyc i u nas nie beda, Dorota, opanuj sie!!!! Obsesja mnie ogarnela A na pocieszenie, wybralam juz sobie armature do lazienek Juz mam nawet zamowione drzwi do kabiny, bo jest niezla promocja i przechowaja mi Zaczelismy rozmawiac z gosciem od wykonczeniowki, ale co to za rozmowy jak dom nie jest zamkniety, ale chociaz terminy wiosenne trzeba zaklepywac, przynajmniej wie ze chcemy go, jeszcze nic konkretnie nie mozna rozmawiac, ale duzo rzeczy nam podpowiedzial co i jak i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Kurcze to my cyba tez kogos musimy szukac do wykonczeniowki bo sie obudzimy z reka w nocniku !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No i dzis nie przyszli. Chyba to czulam. Podobno dwoch majstrow sie rozchorowalo. Maja przyjsc w tym tygodniu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 19.11.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ależ was zasypało! U nas nie ma takiego śniegu, tylko zimnica, przez co roboty na dachu się przedłużają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 U nas teraz tez zimnica bez sniegu, ale na budowach obok buduja, u nas nie...Polowa wiezby lezy na ziemi, niby na belkach , ale...polowa w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dorbi, a może masz zdjęcie tej kabiny, którą kupiłaś? Piszesz, że są to same drzwi. Ja też chcę zrobić bez brodzika tylko normalne kafl z odpływem a wokól tylko szklane drzwi. Czy te dzrwi są ze szkła i jakiej grubości jest to szkło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.11.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 wasiek my mamy takie drzwi ale sa tez razem ze scianka boczna jak na obrazku http://www.ronal.cz/sanitar/pul_pur_s/pl_pul_td.php Mi sie udalo kupic za 1500zl, bo firma dala praomocje z powodu bardziej modnego modelu z zawiasami kwadratowymi, a moje sa polokragle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 dorbie, nie nerwujsja zrobią Ci tan dach, na 100% mnie też się wydawało, ze się nie doczekam a tu masz jest!!! będzie dobrze, w przyszłym tygodniu podoga ma być lepsza to i wymówki nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 29.11.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam. Mi tez sie bardzo podobaja takie kabiny bez brodzika Do dolnej łazienki chyba kupię tą http://www.duschobad.pl/?p=dz9&product=52&PHPSESSID=7fde4941863039a7334e9c249825816b . Cena 1150 zł a więc wydaje mi sie korzystna... Pozdrawiam i czekam Dorbie na zdjęcia z aktualnego Waszego stanu... My ze stanem "0" czekamy teraz do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.11.2007 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 dorbie, nie nerwujsja zrobią Ci tan dach, na 100% mnie też się wydawało, ze się nie doczekam a tu masz jest!!! będzie dobrze, w przyszłym tygodniu podoga ma być lepsza to i wymówki nie będzie Robia. W sobote maja wieche zawiesic Kurcze, tak sie czlowiek bez sensu nakreca, ale coz, tak to jest... Dzieki Kasia za mile slowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.12.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Nikt nie podziwia mojej wiezby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja podziwiam Twoje turkusowe zapałeczki na dachu Do końca roku nakryjecie Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.12.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzieki, faktycznie zapaleczki Tak sie ciesze bo dechy nie leza juz na ziemi. Podobno maja zadeskowac i zafoliowac do swiat, ale nic nie wiadomo, robili w sobote ostatnio, a dzis sroda, przed 8.00 bylam i nie bylo ich, pewnie sa na innej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ładna pogoda. U mnie słoneczko przebijało sie przez chmury nawet z rana. teraz pochmurno ale w miarę ciepło i nie pada. Oby taka pogoda się utrzymała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.12.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 pogoda superMuruja szczyty! Nie widzialam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.12.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zajechalam dzis i muruja faktycznie. A pogoda miodzio, wiosna istna, dla mnie moze byc tak caly czas. Ale bloto szok, za kazdym razem mam samochod w kropki albo w kupki blota. Dzis mezus sie zlitowal i zawiozl mi na myjnie i umyl jeszcze. Bo ja az wstyd mowic nigdy sama nie mylam na myjni Zdjecia szczytow jeszcze nie w pelni ale wyglad domek nabiera ostateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts