dorbie 23.09.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 To jest tynk silikonowy firmy Majsterpol, zamawia nam nasz wykonawca, polecony przez znajomego i wybrany przez nas z trzech róznych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Oj trudne dylematy.... Przerabiałam to w zeszłym tygodniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Nie znam tej firmy. Ale podobno silikonowy t mercedes wśród tynków na dzisiaj... Ja też kupiłam silikonowy... tylko Kreisler.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.09.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Oj trudne dylematy.... Przerabiałam to w zeszłym tygodniu..... Widziałam efekt:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.09.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Jak widziałaś kolorki na żywo, to będzie dobrze. I tak domek będzie ładnie wyglądał w nowym ubranku:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.09.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 kiedy pochwalisz się elewacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.09.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dziś zaczęli, ale muszą wpierw położyć jeszcze raz klej, wyrównac, uzupełnić siatkę gdzieniegdzie, bo poprzedni wykonawcy spieprz....Także to podobno potrwa ze 3 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.09.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 trzymam kciuki,żeby poszło "gładko";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ile?????????No niech nie przesadzają....A ile masz metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.09.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Muszą w niektórych miejscach sciagac starą siatkę, bo zaczęła zjeżdzać w dół, poziomo zrobiła sie fałda. Tamci nie kładli siatki do samego okna, tylko ile im starczyło np 10cm do okna, narożniki beż siatki. Oj, dobrze, że nie kładlismy wtedy od razu tynku, popękałby nam po kilku latach.Pracują ostro, dzis 10 godzin, jutro będą do 14.00, tak lubię. Nie wiem ile to będzie trwało, podobno mówią o 2 tyg. Po dzisiejszej robocie widac jak gładko położyli. Acha, u nas jest 200m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dorotko.....nie było mnie u Ciebie gdy wybierałaś kolorki elewacji.............ale uważam, że dokonałas dobrego wyboru. Kolorki sa jasne....ale kontrastowe..........już czuje, że bedzie pieknie:) kiedy zaczynają ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.09.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Kalus , zaczęli dziś , ale muszą jeszcze miejscowo wymienic siatkę i położyc nowy klej, bo ten jest nierówny, siatki brakuje, generalnie masakra, poza tym jakies uszczelnienia, malowanie boazerii pod dachem, takze beda robic ok 2 tyg, na koniec kolor:-) Ciekawa jestem bardzo. A tak sie cieszę, bo tyle rzeczy stało jak nie było tej elewacji, zacieki z balkonu w pokoju gościnnym, też maja uszczelnić to. Będziemy mogli na wiosnę robic opaske wokół domu, zgina te deski na obrzeżu, połozymy kafle na balkonach i przejdziemy do odkładania kasy na drzwi wewn:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 cieszę sie, że Ty sie cieszysz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.09.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 no widze, że robota idzie do przodu:)Dorotko....a myslalaś już jaki zrobic podjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.09.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Mysleliśmy o łupku granitowym, ale koszty transportu sa straszne, a w okolicy nie do dostania, na razzie zostani ejak jest. Acha, myślimy tez o jaakiejs rabacie blisko domu między wejściem a brama garażową, by trochę zakryło nam drzwi przed słońcem- strasznie pracują nie można otworzyć - Gerda metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.09.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dorbie, a gdzie ty mieszkasz?Próbowałaś pytać o ten łupek?Czasem transport koleją, jest tańszy, niż samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 dorbie jest znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Aaaa no, to trochę daleko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.09.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dorbie, a gdzie ty mieszkasz? Próbowałaś pytać o ten łupek? Czasem transport koleją, jest tańszy, niż samochodem? Koleją powiadasz... Nie pytałam się, tylko kiedyś ludzie się dowiadywali z kuj-pom. Zostawiam to na czas kiedy bedziemy planowali podjaz robić, bo teraz elewacja, nastepna inwestycja to drzwi wewn. Na pojeździe mamy gruz, a z drugiej strony gdzie stawiamy samochody jak nam sąsiad dojazd płytami wyłożył, mamy położone płyty i krawężniki, także to czeka. Czytałam, że pomimo wysokich kosztów transportu koszt materiału i transport wychodzi dużo mniej niż gyby zamawiać tutaj na miejscu. A1 sie buduje i inne okoliczne 7-ki itd na Euro, potem może kruszec będzie dostępniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts