agawi74 26.09.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Widzę, że praca wre. Czy dzisiaj będzie już kładziony kolorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Chyba nie, bo pisała, że panowie muszą uzupełnić siatkę, klej pozacierać, dopiero podkład i tynk.... Mają pracować dwa tygodnie..., ale czas tak szybko leci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Poczekamy :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 dorbie jest znad morza ze Szwecji nie byłoby taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.09.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Musicie poczekać Wpierw będzie garaż na gotowo. Też się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.09.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Opaski wokół okien już sa. Kolorkiem jestesmy troche przerażeni bo jest PUDROWY! a miał byc beżowy. Kolorek podstawowy jest piaskowy, chociaż chcieliśmy jasniejszy, ale może po całości będzie jaśniejszy. Zdjęcia jutro, zrobię w dzień,, dziś mnie w domu nie ma, bo mam dyzur. Ale fachowcy sa rewelacyjni! Tak gładko robią, szybko, dokładnie i pracują codziennie od 7.00-17.00 i w soboty też. To chyba pierwsi tacy fachowcy nam się trafili. Jakby co to polecam.Jakby ktoś potrzebowal fachwców do wykończeniówki to też mam dobrych i robią kompleksowo i wiem że teraz są wolni - okolice Trójmiasta oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.09.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Słuchajcie, zdecydowaliśmy się Będzie http://www.majsterpol.pl/image_thumb.php?image=a350.jpg&size=small http://www.majsterpol.pl/image_thumb.php?image=c2120.jpg&size=small Nie wiem jaki będzie efekt tutaj, ale mamy kolornik z tynku, zupełnie ine wrażenie kolorystyczne. Pierwszy jest to wanilia ale taka piaskowa, a drugi to caffe latte Jakby co to wybraliśmy te kolory a ten beżowy czy cafe latte jest PUDROWY, a żółcień bardziej jaskrawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dorotko...czy wszystkie rosliny można śćiółkować korą lub lesnymi szyszkami??...nie wiem czy juz o to pytalam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Kory nie lubią skalne rosliny, rozchodniki, rojniki, podobno szkodza im garbniki. A tak to wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Wykusz juz gotowy na innych oknach opaski będą takie jak tlo wykuszu Żółcień na garażu sie kładzie później zrobie zdjęcie jaki będzie efekt z opaskami jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 a roślinki dają radę tynkarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No to czekam na efekt końcowy, bo ładnie się zapowiada Jamles... dadzą, albo nie dadzą... u mnie część poniszczyli, ale, ze to byliny to odrosną za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Praktycznie nie poniszczyli, caly czas liczyłam się z elewacją jak sadziłam roślinki, jest ok. Następne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 wyszło ślicznie.....jaśniutko:)i fajnie, że nic nie poniszczyli !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 I jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 dom nie-do-poznania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 dom nie-do-poznania :) Prawda? poprzednio było obskurnie zrobione klejem, teraz miodzio. A wiesz ile rzeczy teraz będziemy mogli robić? 1. Kafle na balkonach, 2. opaska wokół domu, 3. będę mogła robić rabaty z tyłu domu przy opasce, bo takie mam plany, 4. rabata pomiedzy garażem a wejściem do domu 5. podjazd z tyłu domu 6. wiata garażowa z tyłu domu 7. oświetlenie zewnętrzne Poza tym będzie: 1. uszczelniony cieknący balkon nad tarasem 2. pomalowana podbitka 3. porządnie wklejone kafle w wejściu do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Jesiennie ogród kwitnie miskant i dalej miskant Africa różyczki Miśka i mój clemek w naturalnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Prawda? poprzednio było obskurnie zrobione klejem, teraz miodzio. A wiesz ile rzeczy teraz będziemy mogli robić? 1. Kafle na balkonach, 2. opaska wokół domu, 3. będę mogła robić rabaty z tyłu domu przy opasce, bo takie mam plany, 4. rabata pomiedzy garażem a wejściem do domu 5. podjazd z tyłu domu 6. wiata garażowa z tyłu domu 7. oświetlenie zewnętrzne Poza tym będzie: 1. uszczelniony cieknący balkon nad tarasem 2. pomalowana podbitka 3. porządnie wklejone kafle w wejściu do domu teraz to mnie wystraszyłaś boje się, że skoro tyle masz teraz do zrobienia to nie wystarczy Ci czasu na robienie na szydełku !!!!!!!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Kochana, robienie na szydełku nic mnie nie kosztuje, a to powyższe.... trzeba najpierw się wypłacic z racji elewacji A poza tym czy widzisz mnie robiącą wiatę? bo jeszcze płytki to mogłabym pomagać mężowi kłaść, ale płytki to przyszły rok nie wiem , może czy kogoś weźmiemy do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts