Arnika 09.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dlatego, ponieważ nie mam na "moją" łazienkę, nie robimy nic na siłę... Ja dałam sobie czas na wybudowanie i wykończenie domu 2-4 lat od wbicia łopaty... Zostało mi jeszcze prawie dwa lata... Wiec spokojnie... Powolutku damy radę... Tym bardziej, że my nie bierzemy kredytu i nie wszystko możemy sobie wykończyć i zrobić od razu... Według mnie i tak mamy duuużo.... Co mnie bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 I słusznie, macie dużo czasu, więc poco się zabijać To ja dam sobie 4 lata na wykończenie reszty, a zostało tego trochę: - drzwi wewnętrzne sztuk 7 - schody - położenie łupka granitowego przed domem - jedna strona działki, siatka i brama z furtką - meble kuchenne i wyposażenie to tylko parę ważniejszych rzeczy z wszystkich do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.10.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 To ja od zamieszkania mam juz 3 lata i jeszcze drzwi wewn nie mam i podjazdu:-( A i tak z kredytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ale Dorotko.. młodsza jesteś więc i w moim wieku to wszystko mieć będziesz I ja też podjazdu nie mam.. żeby w błocie nie brodzić wyłożyliśmy krawężniki i wysypaliśmy kliniec... i jest git... A kredyty nie brałam bo sprzedawaliśmy naprawdę duże czteropokojowe mieszkanie w centrum miasta i zlikwidowałam wszystkie polisy ... dziłkę mieliśmy od kilku lat...Teraz polisą jest nasz dom... Zawsze to lepsza inwestycja niż polisa, bo na każdej po kilka tysięcy straciliśmy.. No niby kryzys... Niech go drzwi ścisną... Koniecznie trzeba zrobić sufit w garażu i ocieplić strop nad garażem, wybić deskami podłogę na strychu... Deski są już, ale nie ma kiedy wybijać.... O łazience wiecie... Aaa i jeszcze listwy przypodłogowe w salonie, kuchni przedpokoju i wiatrołapie... O meblach i innych upiękrzaczch nie wspominam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dziewczynki, damy radę, a najważniejsze, że mieszkamy i możemy się tym cieszyć Spadam do łóżeczka, bo jutro do pracy, a kredyt trzeba spłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.10.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dorotko-domek nie ten sam! piękna elewacja, cudny dobór kolorów, no i łazienka miodzio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dorotko.....przyszlam sie zapytac czy masz kontakt z Panią od włóczki/nici?? bo ja tam zamówienie złożyłam....i czekam na informacje kiedy mam pieniązki przelac i ile z kosztami wysyłki daj znać jak cos się wyjasni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Kala, właśnie wczoraj zaczęłam Ci pisać maila, tylko zapomniałam tej kartki, gdzie pisałam kwotę. To moja wina, że tak długo, ona do mnie dzwoniła tydzień temu, tylko ja czasu nie miałam i zapomniałam, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Już końcóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ładnie wyszło tak czyściutko A powiedz jak to się stało, że nie zaciapali Ci kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Już końcóweczka No piękna końcóweczka:D:lol2: Zdążyliście w sam raz przed zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.10.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dorotko, elewacja wyszła miodzio!!! Pozdrowionka zostawiamhttp://forum.muratordom.images/smilies/smile-2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ładnie wyszło tak czyściutko A powiedz jak to się stało, że nie zaciapali Ci kostki? Bo to porządna ekipa była Rozkładali wykładzinę taka dywanową pod rusztowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No piękna końcóweczka:D:lol2: Zdążyliście w sam raz przed zimą... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dorotko, elewacja wyszła miodzio!!! Pozdrowionka zostawiamhttp://forum.muratordom.images/smilies/smile-2.gif Alu, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kala, właśnie wczoraj zaczęłam Ci pisać maila, tylko zapomniałam tej kartki, gdzie pisałam kwotę. To moja wina, że tak długo, ona do mnie dzwoniła tydzień temu, tylko ja czasu nie miałam i zapomniałam, sorry dorbie.....doszła kaska ode mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.10.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kurcze, nie sprawdziłam, wieczorkiem sprawdzę, bo w pracy zablokowali mi dostęp do banku - paranoja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam sie chyba po raz pierwszy u Ciebie:)Przywędrowałam za tobą z wątku Toli,elewacja wyszła super,wszystkiego jeszcze dokładnie nie zobaczyłam(ale nadrobie) Ale bardzo urzekły mnie Twoje wrzosy,sa piękne,powiedz mi czy masz na tej rabacie włókninę? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.10.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witaj u mnie! Zapraszam!Na rabacie wrzosowej nie mam włókniny, posypałam kilka razy drobno zmieloną korą, tam rosnie malo chwastów, ziemia była wymieniana na kwaśny torf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.10.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ok dziękuję bardzo:)Ja się właśnie zastanawiam nad włókniną,bo mimo wymienionej ziemi chwasty są...Niesamowite jak ogród się zmienia z roku na rok,na początku Twoje roślinki były takie malutkie a teraz takie okazy.Ja najbardziej czekam aż moje tuje, nas będą już osłaniały ,ale to jeszcze troszkę potrwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts