Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tu nie mam, mam z drugiej strony w kuchni i jadalni. To teraz wisi

DSCN6148.JPG

DSCN6147.JPG

W sypialni mam dwie firanki, co prawda kuchenne, bo te docelowe sie robią, to własnie na nie kupowalam nici, których mi zabraklo. A długo idzie bo są długie 120cm. twoje sa krótkie chyba 33-35cm także szybciutko idzie

• 2 weeks później...

Dorbi, nie wiedziałam, że taka zdolna bestia jesteś...:)... takie ładne rzeczy robić, no, no.....kiedyś tez bawiłam się w szydełkowanie ale teraz już mi się nie chce....:yes:

A jesień w ogrodzie pięknie wygląda....u nas już prawie zima, wszystko zamarznięte, liście na drzewach - całkowity brak. Mimo tego wsadziłam dzisiaj jeszcze dwa jałowce, oczywiście po południu jak ziemia trochę odmarzła.....:D

Mi się wydaj ze te nylonowe strasznie sie krecą przy szydelkowaniu. Mam takie i ciezko sie robi, chyba ze masz na mysli inne. Jakos mnie te bawełaniane najbardziej odpowiadają. Ja mam dużo berberysów i wszystkie się przebarwiaja na taki pomarańcz, nawet te bordowe

• 3 weeks później...
A robiłaś kiedyś z nici ada? (nie mylić z nićmi aida). Ja się własnie zastanawiam czy firanki z nich nie zrobić. Są lekko usztywnione (jak dla mnie to idealna podróbka aidy właśnie, bo sporo tańsza) i firanka powinna się ładnie układać bez krochmalenia. Tyle, że ja mam na myśli te cienkie, nr 15 (ale ja lubię nici cienkie jak pajęczyna).

Dorbi, nie ma to jak wykańczanie się w czasie....:rolleyes:...Ty masz już drzwi a ja powiesiłam firanki... nie mam jeszcze tynku na zewnatrz i mebli w kuchni...:rolleyes:... ale i tak mieszka nam sie super i za nic nie wróciłabym do miasta...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Po całej historii choroby mojego męża, powtarzam teraz, że nie ma to jak zdrowie....bez kuchni można żyć, bez drzwi można funkcjonować ale....bez zdrowia niestety, trudno i ciężko....:(

Dorbi, nie ma to jak wykańczanie się w czasie....:rolleyes:...Ty masz już drzwi a ja powiesiłam firanki... nie mam jeszcze tynku na zewnatrz i mebli w kuchni...:rolleyes:... ale i tak mieszka nam sie super i za nic nie wróciłabym do miasta...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Po całej historii choroby mojego męża, powtarzam teraz, że nie ma to jak zdrowie....bez kuchni można żyć, bez drzwi można funkcjonować ale....bez zdrowia niestety, trudno i ciężko....:(

Tak wasiu zdrowie najważniejsze. A reszta w swoim czasie