Gosiek33 31.12.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku,miłości,spełnienia marzeń http://systemc.pl/domek/2011/12/choinka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.01.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.01.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wspaniałego Nowego Roku życzy Agawihttp://www.smileygarden.de/smilie/Schleifchen-Girls/smilie_girl_271.gif http://www.stunningmesh.com/wp-content/uploads/2011/12/beautiful-happy-new-year-2012-in-different-styles-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.01.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Najlepszego w NOWYM 2012 ROKU Dorbi, fajny ten rzut oka na dom.....kiedyś było tam pole a teraz......:pstoi .....DOM... Twój Dom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.01.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Fajnie to zabrzmiało:-) Chociaż ja w tym kontekscie, że ciemno jak rano wyjeżdżam, ciemno jak wracam, jeszcze się nie przyzwyczaiłam, że elewacje kolorową mam Wyjeżdzam z garazu z tyłu domu, wracam również, nie znam wyglądu mojego domu Na wiosnę wezmę oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jak dobrze pójdzie, to ja w tym roku też będę miała tynk...:p:p...... i nie tylko.......kuchnię pewnie też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.01.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jak dobrze pójdzie, to ja w tym roku też będę miała tynk...:p:p...... i nie tylko.......kuchnię pewnie też.... Wasiu, tego Ci życzę!!! I trzymam kciuki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 niedziekuje ...jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.01.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam, Gratuluję pięknego domku. Zastanawiam się nad pierwotną wersją Lukrecji bez garażu. I tutaj parę pytań do Pani - czy powiększała Pani dom czy salon który widać jest taki jak w oryginale? Jak sprawdzają się ażurowe schody przy kąciku TV - nie brudzi się za bardzo, nic jeszcze na TV nie spadło? Widziałam że trzeba było dorabiać otwory do drzwi - to wina projektu (jakieś nie standardowe wymiary) czy fachowców? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź i wszelkie porady. Jak z ustawnością pokoi na górze? Pozdrawiam kaejprzepraszam, że tak długo ale nie miałam czasu - dom jest niepowiększany, ale gdybyśmy mogli teraz to metr byśmy przedłużyli, brakuje tego metra w salonie i jadalmi - nie wiem czy zauważyłaś ale przestawiliśmy telewizor i stoi przy scianie obok drzwi tarasowych - akurat tak nam pasuje względem światła, jak kanapa stoi pod schodami, salon jest większy, dlatego tez wg nas schody azurowe sa w tym domu lepsze - schody - super, nie zamieniłabym ich na pełne, wiadomo sypie sie z nich kurz, ale to nie jest jakis problem - otwory na drzwi musieliśmy zmniejszyć, bo drzwi dostalismy od znajomego, a ze są drewniane w bardzo dobrym stanie i podobają się nam, to je załozyliśmy i resztę w tym samym wzorze zamówimy u stolarza, zdjęcia będą wkrótce, jeszcze tylko opaski musimy założyć - pokoje na górze w naszym rozkładzie są ok - tylko my dołożyliśmy pokój nad garazem, stąd korytarzyk, przesunęliśmy sciankę pomiędzy sypialniami z tyłu domu na srodek balkonu. Na górze najfajniejszy pokój z garderobą jest nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.01.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ciężką pracę wykonałaś......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.01.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 To już wiem dlaczego tak mało Cię na forum... zapracowana biedaczko... nie daj się! Weź oddech chociaż w weekend;) raz na tydzień można:), a do wiosny wtedy jakoś dotrzymasz w niezłej formie:D.Uściski noworoczne zostawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.01.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Dzięki dziewczynki. To nawet nie była ciężka praca, szybciutko się robi:-) same przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dorbie,Witam w Nowym Roku i dziękuję za piękną kartkę z życzeniami:-))) Wszystkiego dobrego!!! Niech w Lukrecji gości zdrowie i szczęście!Elewacja Francja Elegancja, a ogród pięknieje z każdą wiosną, skąd bierzesz tyle energii i pomysłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.01.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dzięki Renka,tak milutki pościk od rana:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Część Dorotka, tyle śniegu co u ciebie u nas nie było. U mnie chyba łagodniejszy klimat jest:p Jak zaczęło padać i zapowiedzieli,że teraz to już napewno idzie zima to szybciutko pookrywałam hortensje i wstawiłam sztuczny przerębel do oczka. Ale gdzie ta zima??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.01.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ala, myślę, że u nas jest zimniej Dzisiaj na podwórku mam tak: A przez Otomin rano przejchałam, bo byłam rozpędzona, a przy powrocie musiałam zwolnić bo dziury są straszne i nie podjechałam pod wzniesienie, sam lód, tak jeszcze nie było przez 4 sezony jak tu mieszkamy, przed samą górką nie dałam rady i musiałam jechać naokoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts