Alunek 06.04.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.04.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/metaleasterposter.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!! http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 ...obśmianych rodzinnie... oblanych gościnnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@http://systemc.pl/domek/2012/04/SNC15454CC.jpg@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mogę prosić o głosik na mój ogród? http://twojogrod.zumi.pl/konkurs/1829,konkurs-ogrod.html Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.04.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kochani, dziękuję ze życzenia. Zaniedbałam Was, przepraszam. Wsiąkłam w ogród i FO oaza, zapraszam tam też http://forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/33-moj-ogrod/712-lukrecjowy-ogrod-dorbie?limit=25&start=175 Alunku, zagłosuję jak wróce do domu, bo w pracy nie mam dostępu do Fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.06.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Taaaaak !!!! zaniedbałaś nas !!! dobrze, że chociaż moge śledzić Twój ogród na picassie ...przepieknie wszystko Ci sie rozrosło w ogodzie.....zastanawiam się czym Ty to podlewasz, że tak szybko rośnie?????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.06.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Kala, postaram się trochę powklejać zdjęć. Faktycznie rozrosło się wszystko. POdsypałam kompostem, ale to był mój błąd, bo króluje wszędzie u mnie zielsko z kompostu - koszmar, pięlę i płącżę, bo ono przesrasta ziemi na wskroś taki cieniutkimi korzonkami, taka gęsta sieć korzonków na głębokość ok 10cm, gorsze od perzu i skrzypu, a tego mam mnóstwo. W końcu dobry człowiek zaopatrzył mnie w 36 worków kory, jestem w siódmym niebie, moje rabaty w końcu nie straszą czarną agrowłókniną. Ale trawnik cały w koniczynie, nie ma jak pryskać mniszkiem bo raz że czasu nie mam, dwa, że ciągle popaduje, a na to musi być sucho ze 3dni. Dziś impreza urodzinowa w moim ogrodzie, będzie 12 osób grało w piłkę nożna i siatkową, może i koszykową. Nie wiem co zastanę wieczorem. Mam dyżur do 20.00 i mój biedny mąz obstawia imprezkę sam, wczoraj wykonałam tort, sernik na zimno i babkę jagurtową, zaopatrzyłam w gazowane napoje, chipsy, paluszki, ciastka, 2kg kiełbasy.... Chcociaż w tym roku będzie 5 dziewczynek, to kiełbasy za dużo nie pójdzie, chociaż nic nie wiadomo. W zeszłym roku poszło tyle, że hej.... 12latki.... A tort wygląda tak: 3 warstwowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.06.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Obiecane zdjęcia Moja nowa duża rabata od pólnocnego-wschodu. Hortensje bukietowe 5 odmian, Anabelle x2, funkie, bodziszki, zurawki, trawy, runianka, tiarella. Wszystko jeszcze małe Też nowa rabatka poszerzenie od rabaty naokoło tarasu aksamitki na baczność, z przodu berberysy Admiration i Kobolt, świerk Lucky Strike, brzoza szczepiona , krzewuszka Minor Black Edytowane 17 Czerwca 2012 przez dorbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.06.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 dalsze zdjęcia będą w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Ślicznie i tak kolorowo, lubię jak kwitną kwiaty Kiedy Ty to wszystko robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.06.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Pięknie Dorotko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.06.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Małgosiu, trochę się narobiłam a teraz samo rośnie. Bo teraz to zupełnie czasu nie mam. Normalnie to miałam dwa przedpołudnia wolne do 12.30, to sobie mogłam porobić w ogrodzie. Teraz mam 3 popołudniówki zajęte a rano nie mam wolnego, tylko staże robię, ale już niedługo do wakacji a potem po wakacjach zostanie mi 6 tyg, a na wiosne będe się uczyć I jak dobrze pójdzie, to nowy sezon ogrodowy zacznę już na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.06.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Aka, dzięki Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Zdolna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.06.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dorbie, Ty pracusiu. Ogród "sam rośnie"? No nie uwierzę, przy takim samorosnacym jest nadal sporo pracy, choć może nieco mniej, niż przy zakładaniu. A Twój wygląda, jakby ogrodnik był zatrudniony na stałe, bardzo pięknie się wszystko rozwija. Ja wiosną podsypałam obornika granulowanego, widzę, że dobrze to roślinom zrobiło, myślę, czy nie sypnąć drugi raz, ale może to już przesada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.06.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dzięki. Rośnie wszystko z chwastami . Fakt, że ostatnio w ten weekend z Bozym Ciałem udało mi się trochę co nieco opielić. Ja tylko podsypywałam kompostem, ale na dobre mi to nie wyszlo, bo chwasty kompostowe mam wszędzie:-( U mnie praca z doskoku teraz, muszę się jeszcze trochę przemęczyć to będę miała więcej wolnego na co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Matkoooo, Dorbie, ależ Ty masz cudowny ten ogród!!!!! Jestem pod wrażeniem, naprawdę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts