dorbie 16.07.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ojej, nie wiem, bo mojajeszcze nie kwitla. Ae dlatego wykluczam Pinky Winky, bo wolno rosnie, jskies 40vm 3 lata i galezie sie nie sciela, tylko do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.07.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Bujawka na wyjazd stracils daszek. Boimy sie, ze odleci. Taki wiatr .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.07.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 czyli pink diamond chyba,bo rośnie bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.07.2012 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Zobaczymy jak kwiaty, porownamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.07.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 pinky winky mam przy tarasie...wczoraj zauważyłam,że zaczęła wybarwiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.08.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 czesc kochana, pnacza o ktore pytalas to dlawisze 2 meskie herkules i 1 zenski diana. ladnie rosna. a moj maly pilkarz dzis chorowitek, wczoraj sie podtrul i pol nocki z bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.08.2012 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Piękne te pnacza. Oj. Bidulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.08.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Dorotko, nieśmiało przypominam sie w sprawie recepty;) wczoraj wieczorem,a raczej dzisiaj w nocy coś mnie użarło w udo. Nogę mam opuchniętą i obolała,a bąbel średnicy 10 cm. Ja to mam pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 06.08.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Pięknie już macie Dawno nie zaglądałam - jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.08.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ala, napisałam na priv. Shira3, dzięki, wstawię nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ależ Ty masz dużo róź wszystkie Ci przezimowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.08.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Oto kilka zdjęć. Rabatka z nową obwódką kamienną. Na środku żylistek szorstki Starwberry Shields - nie zakwitł ani razu - chyba pójdzie na odstrzał, bo co mi z zielonych liści róża pnąca chyba New Dawn perovskia lawenda jeżowka Pink Delight clematis skalniak wokól tarasu clematis róże Bonica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.08.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ależ Ty masz dużo róź wszystkie Ci przezimowały? Mam sporo, przezimowały, tylko pod koniec lata łapią czarną plamistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 kurcze....mi z kolei na pnącej zaczęły bardzo odbarwiać/jaśnieć liście....czy brakuje im skł.odżywczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 super, podziwiam cierpliwosc do roz, mnie sie nie trzymaja. zima przemarzly mi jedyne 3 szt. byly szczepione na pniu i dobrze okryte a mimo to nie daly rady. a gdybys sie zdecydowala wyrzucic zylistka to prosze nie na smietnik, ja go chetnie przygarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 07.08.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Kwitnąco i pięknie, aż chce się coś sadzić, pielęgnować.....ale na to muszę jeszcze poczekać Na razie mam lawendę i różę ....w doniczkach Zastanawiam się czy róży nie przesadzić do gruntu - nic jej nie będzie jak posiedzi jeszcze w doniczce do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.08.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Dorbie, podziwiam twoje róże...cudne:rolleyes: Czy na pierwszym zdjęciu jest Nostalgia? Nostalgia i Bonica są u mnie na liście chciejstw (czyt. zakupów) jesiennych. Mam zamiar powiększyć moją kolekcję Dawno chciałam zapytać - zdradz proszę, jak robicie kamienne obrzeża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.08.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 kurcze....mi z kolei na pnącej zaczęły bardzo odbarwiać/jaśnieć liście....czy brakuje im skł.odżywczych? Aka, sprawdz na stronie z chorobami róż. Na pewno jest taka na FO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.08.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 super, podziwiam cierpliwosc do roz, mnie sie nie trzymaja. zima przemarzly mi jedyne 3 szt. byly szczepione na pniu i dobrze okryte a mimo to nie daly rady. a gdybys sie zdecydowala wyrzucic zylistka to prosze nie na smietnik, ja go chetnie przygarne O, to chętnie ci oddam. U Ciebie jest cieplejszy klimat to może Ci nie zmarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no to swietnie, juz mam jednego, troche odchorowal przesadzenie ale juz dobrze, bedzie do pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts