Megana 18.08.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 U Ciebie jak zwykle pięknie Hortensje śliczne Czekam na zdjęcia, jak zakwitną wrzosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.08.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Dzięki Na pewno pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Dorcia ale u Ciebie ślicznie:) Czy wiesz może co to za roślinki na 8 zdjęciu z Franka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Dorbi, zawsze podziwiam to co stworzyłaś... i tu i na oazie....:yes:...mam nadzieję , że a parę lat u mnie tez tak pozarasta ......to znaczy roslinki się rozrosną...... dzisiaj podziwiałam swój zaczynający się zielenić trawnik....taki tyci, tyci ale juz coś widać. Wiem też, że zaraz będę część tego trawnika kopać bo już mam pomysł na następne rabaty....to się chyba dopiero u mnie zaczyna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.08.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Wasiu, zawsze jest za mało rabatek Ja mam już pomysł na 4, ale dla 2 miejsce muszę ponegocjować, bo jest boisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.08.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ja tam miejsce negocjuję z m., bo syn już niezainteresowany sportami ogrodowymi. Woli hale treningowe Dorota, pięknie wszystko wygląda i zmiany na plus. A wrzosowisko już pewnie w rozkwicie od ostatnich zdjęć? Na moim malutkim przed domem jest kolorowo. Ale wyrzuciłam stamtąd niepotrzebną wierzbę szwajcarską zastępując jałowcem Old Gold. A wierzba,znalazła swe miejsce za płotem, bo w końcu udało się nam jakoś uporządkować teren (na miejskie chodniki pewnie nieprędko się doczekam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.08.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dzieki. Wrzosy moze troszke zaczynaja sie wybarwiac, ale generalnie nie kwitna jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.08.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dorotko, cudnie u ciebie Domek to marzenie każdego dzieciaka chyba. Pamiętam,że jak byłam mała to uwielbiałam przesiadywac na starej papierówce, tej samej co mam ją w końcu ogrodu. To była taka namiastka domku na drzewie. ...są już u was grzyby w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.08.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Troche jest grzybow. Domek w trakcie wykonczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.08.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Wasiu, a jaki masz nick na oazie? Masz tam wątek, nie poznałam cie?Dorbi, zawsze podziwiam to co stworzyłaś... i tu i na oazie....:yes:...mam nadzieję , że a parę lat u mnie tez tak pozarasta ......to znaczy roslinki się rozrosną...... dzisiaj podziwiałam swój zaczynający się zielenić trawnik....taki tyci, tyci ale juz coś widać. Wiem też, że zaraz będę część tego trawnika kopać bo już mam pomysł na następne rabaty....to się chyba dopiero u mnie zaczyna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 24.08.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dorbi, taki sam jak tutaj tyle tylko, że jestem czytaczem i podglądaczem innych ogrodów......swojego wątku na oazie nie mam...na razie piszę i wstawiam zdjęcia z ogrodu ale u siebie w dzienniku tu na FM...tak jakoś przywykłam do tego dziennika, chociaż budowa to już się zakończyła ale jeszcze jest dużo do zrobienia.....podobnie jak u Ciebie....i wielu z nas na FM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.08.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Mam dylemat z krzesłami. Na stare nie możemy już patrzeć, bo są niebieskie. A nie mam pomysłu na nowe. Może mi ktoś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.08.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Stół jest z Ikei, kuchnia z Ikei, witryna z Ikei. W salonie, który jest połączony z jadalnią są inne meble ciemno-brązowe Mam do wyboruhttp://www.ikea.com/pl/pl/images/products/nandor-krzeso__35715_PE126583_S4.jpg http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/borje-krzeso__0112559_PE264355_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/harola-krzeso__76442_PE193323_S4.jpg Mamy koty, które mogą drapać rattanNie pasuje krzesło na metalowej ramie, nie mamy nic metalowego, za nowoczesneNie podoba mi się krzesło 2 wąskie, wyniosłe, a stół jest z grubymi nogami i blatem. Kiedyś były do niego krzesła z niższym oparciem lekko półkolistym, z brzozy. Wtedy podobały nam się te niebieskie i pokój w bloku było niebiesko-jasne drewnomoże znacie jakąś firmę, ktora ma krzesła z brzozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.08.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Tak żałuję, że nie zdecydowałam się na meble białe do salonu, wzdycham do takowych, nie lubię tych ciemnych. Zrobiłabym wszędzie białe i brzozowe, tak mi się podoba. Tak jakoś wyszło, że są te ciemne. Mąż chciał... Niby mi się podobają, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.08.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Mój ogród z perspektywy balkonu zakątek hortensjowy i moje wrzosy śmietnikowy zakątek i miejsce na rabatę za rok i jeszcze pólnocny narożnik i zielnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.08.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Cześć, możesz zeszlifować niebieską farbę z krzeseł i później przemalować lakierem bezbarwnym. Pięknie zagospodarowałaś skarpę pod ogrodzeniem. Jaka to odmiana sosny górskiej - mugo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.08.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Fajny pomysl,ale to nie zalatwi problemu, bo krzesla skrzypia i w jednym byla polamana noga, takze jest skrecane. Ikea produkowana w Chinach.A skarpe to nawet sama zaprojektowałam B-) To odmiana Pinus mugo "Pumilo" Edytowane 2 Września 2012 przez dorbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.08.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 http://www.krzeslabankietowe.pl/produkty.html?func=viewcategory&catid=15 http://www.krzesla.pl/edar/ http://www.edar.com.pl/Krzeslo-Brzozowe-W-491.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.08.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ala, Kochana, to ostatnie to jest wlasnie takie krzesło jak chce! O, dzieki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.08.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts