Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorbi, zawsze podziwiam to co stworzyłaś... i tu i na oazie....:yes::yes::yes:...mam nadzieję , że a parę lat u mnie tez tak pozarasta ......to znaczy roslinki się rozrosną...:p... dzisiaj podziwiałam swój zaczynający się zielenić trawnik....taki tyci, tyci ale juz coś widać.

Wiem też, że zaraz będę część tego trawnika kopać bo już mam pomysł na następne rabaty....to się chyba dopiero u mnie zaczyna......:yes:

Ja tam miejsce negocjuję z m., bo syn już niezainteresowany sportami ogrodowymi. Woli hale treningowe :)

Dorota, pięknie wszystko wygląda i zmiany na plus. A wrzosowisko już pewnie w rozkwicie od ostatnich zdjęć? Na moim malutkim przed domem jest kolorowo. Ale wyrzuciłam stamtąd niepotrzebną wierzbę szwajcarską zastępując jałowcem Old Gold. A wierzba,znalazła swe miejsce za płotem, bo w końcu udało się nam jakoś uporządkować teren (na miejskie chodniki pewnie nieprędko się doczekam ;) )

Wasiu, a jaki masz nick na oazie? Masz tam wątek, nie poznałam cie?

Dorbi, zawsze podziwiam to co stworzyłaś... i tu i na oazie....:yes::yes::yes:...mam nadzieję , że a parę lat u mnie tez tak pozarasta ......to znaczy roslinki się rozrosną...:p... dzisiaj podziwiałam swój zaczynający się zielenić trawnik....taki tyci, tyci ale juz coś widać.

Wiem też, że zaraz będę część tego trawnika kopać bo już mam pomysł na następne rabaty....to się chyba dopiero u mnie zaczyna......:yes:

Dorbi, taki sam jak tutaj tyle tylko, że jestem czytaczem i podglądaczem innych ogrodów...:yes:...swojego wątku na oazie nie mam...na razie piszę i wstawiam zdjęcia z ogrodu ale u siebie w dzienniku tu na FM...tak jakoś przywykłam do tego dziennika, chociaż budowa to już się zakończyła ale jeszcze jest dużo do zrobienia.....podobnie jak u Ciebie....i wielu z nas na FM....

Stół jest z Ikei, kuchnia z Ikei, witryna z Ikei. W salonie, który jest połączony z jadalnią są inne meble ciemno-brązowe

Mam do wyboru

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/nandor-krzeso__35715_PE126583_S4.jpg

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/borje-krzeso__0112559_PE264355_S4.JPG

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/harola-krzeso__76442_PE193323_S4.jpg

Mamy koty, które mogą drapać rattan

Nie pasuje krzesło na metalowej ramie, nie mamy nic metalowego, za nowoczesne

Nie podoba mi się krzesło 2 wąskie, wyniosłe, a stół jest z grubymi nogami i blatem. Kiedyś były do niego krzesła z niższym oparciem lekko półkolistym, z brzozy. Wtedy podobały nam się te niebieskie i pokój w bloku było niebiesko-jasne drewno

może znacie jakąś firmę, ktora ma krzesła z brzozy

Tak żałuję, że nie zdecydowałam się na meble białe do salonu, wzdycham do takowych, nie lubię tych ciemnych. Zrobiłabym wszędzie białe i brzozowe, tak mi się podoba. Tak jakoś wyszło, że są te ciemne. Mąż chciał... Niby mi się podobają, ale...

Fajny pomysl,ale to nie zalatwi problemu, bo krzesla skrzypia i w jednym byla polamana noga, takze jest skrecane. Ikea produkowana w Chinach.

A skarpe to nawet sama zaprojektowałam B-) To odmiana Pinus mugo "Pumilo"

Edytowane przez dorbie