tomek_2 12.08.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Parkiet dębowy, klepka 7 x 30. Klejony w jednym pomieszczeniu bezposrednio do wylewki betonowej, w drugim do plyty osb przyklejonej do wylewki i zakolkowanej. Parkiet klejony 3 dni temu. Skrzypi w kilku miejscach podczas chodzenia, zwlaszcza w rejonie progu w pomieszczeniu z OSB. Czy skrzypienie ustanie po cyklinowaniu i lakierowaniu i parkiet musi sie 'ulezec', czy tez wykonawca popelnil jakis blad i powinien go naprawic przed cyklinowaniem? Prosze o wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 13.08.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Nikt nie mial podobnych doswiadczen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.08.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Absolutnie nie powinien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 14.08.2007 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Oczywiscie wykonawca twierdzi, ze po kilku dniach klej 'dojdzie'... Moze tak, ale na razie ciagle skrzypi (klejenie 5 dni temu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.08.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Oczywiscie wykonawca twierdzi, ze po kilku dniach klej 'dojdzie'... Moze tak, ale na razie ciagle skrzypi (klejenie 5 dni temu) U mnie kazał "nie łazić" przez kilka dni po parkiecie, z tego co mówil do tygodnia ten którym kleiłem może wiązać. Wchodziłem tylko jak muisałem i to starałem sie delikatnie. Po tygodniu nic nie skrzypiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulado 17.08.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Akurat miałam ten problem. Parkieciarz w dwóch miejscach wbił estetyczne kołki (średnica ok. 2 cm) i skrzypienie ustało momentalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts