dabell 15.08.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 U nas wyjdzie ok. 25zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.08.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 50 PLN za mb szlifowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 15.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Zdecydowanie szlifowane. U nas mieli specjalną maszynę, wycinali różne otwory, cięli płytki pod kątem, prawie nie było strat. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 16.08.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja nawet chciałem plastikowe listwy, bo przyzwyczaiłem się do nich w bloku. Wykonawca stwierdził jednak, że tak teraz się nie robi i będzie szlifował. Nic nie popękało i nie widać odprysków. Ogólny wygląd też dużo lepszy niż z listwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beataw40 11.05.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Odświeżam temat.... Jestem tutaj nowa, chociaż od jakiegoś czasu czytam posty, zwłaszcza dotyczące łazienek. przyszedł czas, że mam remont łazienki. Glazurnik namawia mnie, aby na brzegach położyć listwy, co mi nie specjalnie się podoba. On przekonuje, że teraz powraca się do listw, gdyż w codziennym użytkowaniu nie sprawdziły się szlifowane płytki. podobno fugi pękają, brzydko wyglądają, szczerbią się. Proszę o opinie osób, którzy mają szlifowane, czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts