civic9 13.08.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 I ta podstawowa zasada ma się właśnie zmienić. To chyba akurat nie, przynajmniej nie tak bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.08.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 I ta podstawowa zasada ma się właśnie zmienić. To chyba akurat nie, przynajmniej nie tak bezpośrednio. O bezpośredniość chyba tu najmniej chodzi. Chodzi o skutki w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.08.2007 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Temat jest poważny.Może tak coś napisałaby REDAKCJA?Chyba, że nie znajdzie tematu w powodzi innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbam73 14.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ale z was komuchy.Przeciez im mniej papierkow trzeba przynosic tym lepiej. Wg mnie w koncu ktos pomyslal. Co uzednikowi do tego czy ktos robi sobie dobrze czy sobie robi zle?Jak ktos buduje na cudzym to sobie robi zle i to tylko jego sprawa. Raz ze do sadu moze byc podany przez wlasciciela, 2 ze odszkodowanie bedzie musial zaplacic, 3 ze a budowa nie bedzie jego wlasnoscia tylko wlasciciela gruntu 4... itd itp.No ale komusze myslenie jest takie ze uzednik ma dostac dodatkowe papiery i za raczke prowadzic, a potem ja latam, kwitki swistki dokumenty - 3 kilo makulatury do kazdej sprawy ktorej potem nawet nikt nie czyta.Myslec myslec forumowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 14.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A nie pomyślałeś, że ten ktoś u kogo coś pobudowałeś będzie 2 lata się procesował z tobą. Jaki to problem wziąć ksero aktu notarialnego (w wielu przypadkach wystarcza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 14.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ale z was komuchy. Przeciez im mniej papierkow trzeba przynosic tym lepiej. Wg mnie w koncu ktos pomyslal. Co uzednikowi do tego czy ktos robi sobie dobrze czy sobie robi zle? Jak ktos buduje na cudzym to sobie robi zle i to tylko jego sprawa. Raz ze do sadu moze byc podany przez wlasciciela, 2 ze odszkodowanie bedzie musial zaplacic, 3 ze a budowa nie bedzie jego wlasnoscia tylko wlasciciela gruntu 4... itd itp. No ale komusze myslenie jest takie ze uzednik ma dostac dodatkowe papiery i za raczke prowadzic, a potem ja latam, kwitki swistki dokumenty - 3 kilo makulatury do kazdej sprawy ktorej potem nawet nikt nie czyta. Myslec myslec forumowicze. Po 1. To obrażanie innych użytkowników chyba nie jest zgodne z regulaminem forum (halo moderatorze ) Po 2. Jeśli ty uważasz że nie powinno być ograniczeń co do budowy na cudzym gruncie to daj na siebie namiary (jak masz jakąś działeczkę) a ja chętnie przyjadę i postawię coś odpowiedniego na nim. Myślę że nie będziesz miał nic przeciwko oczyszczalni ścieków, spalarni, zakładu pogrzebowego albo tartaku... BEZ ODBIORU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 bimbam73 chyba Cię pos.rało a potem ja latam, kwitki swistki dokumenty - 3 kilo makulatury do kazdej sprawy ktorej potem nawet nikt nie czyta no i rzuć tą wstętną pracę na litość boską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 14.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ale z was komuchy. Przeciez im mniej papierkow trzeba przynosic tym lepiej. Wg mnie w koncu ktos pomyslal. Co uzednikowi do tego czy ktos robi sobie dobrze czy sobie robi zle? Jak ktos buduje na cudzym to sobie robi zle i to tylko jego sprawa. Raz ze do sadu moze byc podany przez wlasciciela, 2 ze odszkodowanie bedzie musial zaplacic, 3 ze a budowa nie bedzie jego wlasnoscia tylko wlasciciela gruntu 4... itd itp. No ale komusze myslenie jest takie ze uzednik ma dostac dodatkowe papiery i za raczke prowadzic, a potem ja latam, kwitki swistki dokumenty - 3 kilo makulatury do kazdej sprawy ktorej potem nawet nikt nie czyta. Myslec myslec forumowicze. Trzeba było zostać Bacą, nie miałbyś takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts