mika108 13.08.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów!!!Bardzo potrzebuje szczegolowego kosztorysu domu, najlepiej w formie excel. Oczywiscie nie chodzi mi o podanie szczegołowych kwot, ale bardziej zalezy mi na pozycjach, czyli co składa sie na dom. (stan developerski)Prosze pomozcie, bo moja firma wykonawcza ma z tym wielki kłopot. a ja chce zeby mi byli w stanie podac koszt budowy pozycja po pozycji.Dziękjuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 01.09.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Mika,czy już dostałaś swój kosztorys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.09.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 właśnie - dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 04.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Czy ja również mogę się przyłączyć do prośby o kosztorys?, a może ma ktoś dodatkowo kosztorys do banku, zupełnie nie wiem jak to zrobić. mój e-mail: [email protected] Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 20.10.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 nie wiem czy pomoge, jesli chodzi o pozycje to na stronie z-studio, firmy architektonicznej z warszawy sa podane szczegolowe kosztorysy, ale oczywiscie zalezy to od projektu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 23.10.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czy mogłabyś podać link do strony. Dziękuję i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 23.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 http://www.z500.pl/index.php?projekt=24&kosztorys=1oni maja do kazdego projektu podany szczegolowy kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts