Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

UWAGA na firmę DACH-BUD W. MIERZBICZAK z Tarnowa Podgórnego

Recommended Posts

DACH - BUD WIESŁAW MIERZBICZAK z Tarnowa Podgórnego

Ten człowiek miał zrobić nam dach, rozbabrał sprawę i zniknął z budowy. Próbowaliśmy polubownie, ustaliliśmy nowe terminy, ale to okazało się tylko kolejnym wybiegiem. Teraz oczywiście nie odbiera żadnych telfonów, potrafi też zamknąć człowiekowi drzwi przed nosem. Nie rozliczył się także z powierzonych materiałów.

Wiem, że nie jestem jedyną pokrzywdzoną przez tego Pana. Nie dajcie się nabrać i Wy!

Teraz pilnie poszukuję dekarza, który dokończy tę rozgrzebaną robotę zanim spadnie śnieg.[/b]

https://forum.murator.pl/topic/84736-uwaga-na-firm%C4%99-dach-bud-w-mierzbiczak-z-tarnowa-podg%C3%B3rnego/

• 4 weeks później...
Doałnaczam się też zostaliśmy oszukani przez tego Pana szkoda że nie było tego posty wcześniej kiedy się na Niego decydowaliśmy do nas w ogóle nie przyszedł a najgorsze że miał załatwić nam drewno zostaliśmy na lodzie z dachówką na działce. Szukamy pilnie dekarza - cieśli. Ostrzegam żeby jak najmniej osób się na Tym Panu nacięło
  • 3 weeks później...
  • 2 months później...
witam! ja również ostrzegam przed p.Mierzbiczakiem. Nie dość,że partacz to jeszcze nieuczciwy i bezczelny! nie dajcie się okuać! a tych, którzy niestety zostali już oszukani bardzo proszę o kontakt mailowy: [email protected]
  • 1 year później...

Witam.

Firma Wiesława Mierzbiczaka z Tarnowa Podgórnego - Biały Ford Transit z opisem FAKRO.

Nie będę pisał że nie polecam.

Tylko proszę o kontakt do mnie.

Podpowiem państwu jak utopić bezzwrotnie 60 tyś polskich złotych.

Nawet najgorszemu wrogowi nie polecił bym