ZZUZAA 13.08.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 DACH - BUD WIESŁAW MIERZBICZAK z Tarnowa Podgórnego Ten człowiek miał zrobić nam dach, rozbabrał sprawę i zniknął z budowy. Próbowaliśmy polubownie, ustaliliśmy nowe terminy, ale to okazało się tylko kolejnym wybiegiem. Teraz oczywiście nie odbiera żadnych telfonów, potrafi też zamknąć człowiekowi drzwi przed nosem. Nie rozliczył się także z powierzonych materiałów.Wiem, że nie jestem jedyną pokrzywdzoną przez tego Pana. Nie dajcie się nabrać i Wy! Teraz pilnie poszukuję dekarza, który dokończy tę rozgrzebaną robotę zanim spadnie śnieg.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg7710 10.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Doałnaczam się też zostaliśmy oszukani przez tego Pana szkoda że nie było tego posty wcześniej kiedy się na Niego decydowaliśmy do nas w ogóle nie przyszedł a najgorsze że miał załatwić nam drewno zostaliśmy na lodzie z dachówką na działce. Szukamy pilnie dekarza - cieśli. Ostrzegam żeby jak najmniej osób się na Tym Panu nacięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
włodas46 12.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 abc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
włodas46 02.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 abc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm13 11.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 witam! ja również ostrzegam przed p.Mierzbiczakiem. Nie dość,że partacz to jeszcze nieuczciwy i bezczelny! nie dajcie się okuać! a tych, którzy niestety zostali już oszukani bardzo proszę o kontakt mailowy: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoastra 22.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam. Firma Wiesława Mierzbiczaka z Tarnowa Podgórnego - Biały Ford Transit z opisem FAKRO. Nie będę pisał że nie polecam. Tylko proszę o kontakt do mnie. Podpowiem państwu jak utopić bezzwrotnie 60 tyś polskich złotych. Nawet najgorszemu wrogowi nie polecił bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts