Gość RYSZARD 2 16.07.2003 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Czym podbijac dach? Jedni radza ; boazeria inni panelami a jeszcze inniblacha trapezowa . Blacha wydaje mnie sie lepsza co wy na to. Moze macie ciekawsze pomysly.Oczywiscie chodzi mi o okap..Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 17.07.2003 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 jezeli pytanie dotyczy czola dachu to mam blache na desce czolowej, podbitke mam z desek na "obce" pioro, grubosc 1,9 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 17.07.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Panowie, przepraszam, ale o czym rozmawiacie? U mnie obróbka dachu jest z blachy gładkiej, natomiast podbitka z paneli PCV.Panele są łatwie w utrzymaniu (nie trzeba malować, łatwo je umyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 17.07.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Ja mam i deski czołowe i podbitkę z drewna. Trudniejsze w obróbce, pracochłonne w przygotowaniu, wymaga częstej konserwacji. Tak własnie chciałem. Jeśli jesteś estetą i nie boisz się pracy to polecam takie rozwiązanie. Efekt mozna zobaczyc na stronkach (adres w stopce). Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 18.07.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 tak przy okazji zależy to jezcze od rozstawu krokwi, do których przychodzi podbitka, o ile się nie mylę max rozstaw dla paneli pcv to 0,5m, no chyba żeby robić ruszt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts