gusia80 13.08.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Wiadomo, każda ma swoje wady jak i zalety... pochwalcie się swoimi spostrzeżeniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 14.08.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 raczej inox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kupilam inox , w zabudowie mialam w pierwszym domu.Teraz nie zabuduje zadnego sprzetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 14.08.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kupilam inox , w zabudowie mialam w pierwszym domu. Teraz nie zabuduje zadnego sprzetu. dlaczego? nie mam doświadczenia z zabudowanym sprzętem, są jakieś przeciwwskazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 cannaPrzeciwwskazan technicznych nie ma. Nie podoba mi sie po prostu. Zabudowalam poprzednio sprzet ,bo taka moda nadchodzila dopiero i fajne mi sie wydawalo Rob jak sie Tobie podoba Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 inox zdecydowanie bo mi się zdecydowanie bardziej podoba niż zabudowana lodówka poza tym chce taką dwudrzwiową szafę, a tych się chyba nie zabudowywuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.08.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Wiadomo, każda ma swoje wady jak i zalety... pochwalcie się swoimi spostrzeżeniami... tu nie ma spostrzezen, tu sa raczej gusta a o nich jak wiemy, nie dyskutujemy pomysl jaki styl lubisz, co ci sie w kuchni podoba, czy pasuje AGD w zabudowie czy nie .... i juz. bedziesz znac odpowiedz, swoja wlasna, najlepsza pozd. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 15.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Mam zabudowaną. Przy następnej kuchni tylko inox. Wymieniałem już jeden z agregatów - kosztuje to tyle, co lodówka gorszej marki. Gdyby nie byłą zabudowana to zastanawiałbym się, czy nie kupić nowej, zamiast łatać starą. A tak to nie do końca można dopasować nowy sprzęt do starej szafy. A przy wolnostojącym urządzeniu nie miałbym dylematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia80 15.08.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 tu nie ma spostrzezen, tu sa raczej gusta a o nich jak wiemy, nie dyskutujemy nie wiem, czy tylko gusta... obecnie mam np. inox na "-": -widać wszystkie paluchy, które odciśnie moje dziecko (na meblach tak nie widać) -obojętnie jakby jej nie ułożyć... zawsze są małe szpary między lodówką, a np. szafką na "+": -za niecałe 2 tyś można już kupić niezły model z dwoma agregatami np. a teraz do domku myślę o takiej do zabudowy, nie miałam okazji sama użytkować, więc napiszę tylko tyle co słyszałam na "+": -fajnie się komponuje z meblami, nie ma szpar ani "paluchów" na "-" -za to co trzeba przeznaczyć na lodówkę i na jej zabudowę można sobie kupić inox z podwójnymi drzwiami -mały wybór lodówek (prawie wcale nie ma modeli z dwoma agregatami) -ponoć dziwnie chłodzi (często są jakieś problemy, a to z drzwiczkami, a to z prawidłowym funkcjonowaniem) - tak przynajmniej słyszałam... a tak na prawdę to obie fajnie wyglądają (szczególnie na zdjęciach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 24.08.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Niezabudowana SIDE BY SIDE.___________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.08.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Lodówki do zabudowy mają mniejszą pojemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts