Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lodówka-w zabudowie, czy inox?

Recommended Posts

Wiadomo, każda ma swoje wady jak i zalety... pochwalcie się swoimi spostrzeżeniami...

tu nie ma spostrzezen, tu sa raczej gusta ;-)

a o nich jak wiemy, nie dyskutujemy ;-)

pomysl jaki styl lubisz, co ci sie w kuchni podoba, czy pasuje AGD w zabudowie czy nie .... i juz.

bedziesz znac odpowiedz, swoja wlasna, najlepsza ;-)

pozd.

J.

Mam zabudowaną. Przy następnej kuchni tylko inox. Wymieniałem już jeden z agregatów - kosztuje to tyle, co lodówka gorszej marki. Gdyby nie byłą zabudowana to zastanawiałbym się, czy nie kupić nowej, zamiast łatać starą. A tak to nie do końca można dopasować nowy sprzęt do starej szafy. A przy wolnostojącym urządzeniu nie miałbym dylematu.

tu nie ma spostrzezen, tu sa raczej gusta ;-)

a o nich jak wiemy, nie dyskutujemy ;-)

nie wiem, czy tylko gusta...

obecnie mam np. inox

na "-":

-widać wszystkie paluchy, które odciśnie moje dziecko (na meblach tak nie widać)

-obojętnie jakby jej nie ułożyć... zawsze są małe szpary między lodówką, a np. szafką

na "+":

-za niecałe 2 tyś można już kupić niezły model z dwoma agregatami np.

a teraz do domku myślę o takiej do zabudowy, nie miałam okazji sama użytkować, więc napiszę tylko tyle co słyszałam

na "+":

-fajnie się komponuje z meblami, nie ma szpar ani "paluchów"

na "-"

-za to co trzeba przeznaczyć na lodówkę i na jej zabudowę można sobie kupić inox z podwójnymi drzwiami

-mały wybór lodówek (prawie wcale nie ma modeli z dwoma agregatami)

-ponoć dziwnie chłodzi (często są jakieś problemy, a to z drzwiczkami, a to z prawidłowym funkcjonowaniem) - tak przynajmniej słyszałam...

a tak na prawdę to obie fajnie wyglądają (szczególnie na zdjęciach)

• 2 weeks później...