elwirs 14.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Umówiłem się z facetem na wykonaie ocieplenia i elewacji. Oglądał budynek, cena i terminy dograne. Niestety spóźnił się o dwa tygodnie a jak przyjechał to zażądał wyższej stawki za ustaloną robotę. Chciałem z nim nawet porozmawiać ale mogłem dojechać na budowę dopiero za kilka dni. Gościu wyniósł się z budowy i tyle go widziałem. Totalny brak profesjonalizmu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar-bud 12.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 To z Pana strony wynikał kompletny brak profesionalizmu gdyż to Pan nie chciał zawrzeć pisemnej umowy a ja na słowo nie pracuje.Z tego co mi wiadomo nie rozliczył się Pan z kilkoma firmami .Nie polecam bo jest pan niewypłacalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 13.02.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Obaj jesteście siebie warci. Jeden typowy fachowiec - "spóźnialski", i drugi typowy inwestor - "jak najtaniej, bez papierów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts