kris_pp 14.08.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam, zakładam ten wątek dla osób z Jeleniej Góry i okolic, sam często borykałem się ze znalezieniem fachowców (dobrych za rozsądne pieniądze); stąd pomysł abyśmy tutaj podawali namiary na tych, z których byliśmy zadowoleni i tych, których wolelibyśmy nie spotkać na swojej drodze życiowej: Cieśle i Dekarze – u mnie robili górale z podhala, jestem z nich zadowolony z powodu iż dach był zrobiony naprawdę szybko (8dni roboczych więźba + dachówka + obróbki); robili codziennie od 7:00 do 20:00, zero alkoholu (ale tu uwaga jest w naszych okolicach kilka ekip górali i nie każdych bym polecił z czystym sumieniem, nawet niektórych bym odradzał)Uwagi: Trzeba pilnować – najlepiej wziąć wolne, aby było dobrze zrobione w innym wypadku mogą pójść na łatwiznę – historia zna takie przypadki:Tel.: 696950715Cena: 55zł/m2 – w cenie więźba z zarzeźbieniami, nadbitka, położenie dachówki, obróbki blacharskie, rynny. Elektrycy – dwóch młodych chłopaków dorabiających do pensji, jestem zadowolony, najlepiej umawiać się za całość a nie za punkt. Bardzo polecam, rzetelni i do tego robią dobrze i szybko.Tel.: 668805710Cena: 2500zł – elektryka w całym domu (ok. 150punktów + dwie rozdzielnie) + telewizja, Internet w każdym pokoju oraz telefon w dwóch miejscach. Tynkarze – w trakcie prac opisze jak skończą oraz się rozliczę, na razie jest OK.FIRMA BUD MAISTERTel.: Marek 665733330Cena: 23zł/m2 robocizna + materiał tynk gipsowy Na chwile obecną nie mogę kogoś bardzo odradzić i oby tak pozostało do końca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANATOM 28.11.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Cieśle i Dekarze – u mnie robili górale z podhala, jestem z nich zadowolony z powodu iż dach był zrobiony naprawdę szybko (8dni roboczych więźba + dachówka + obróbki); robili codziennie od 7:00 do 20:00, zero alkoholu (ale tu uwaga jest w naszych okolicach kilka ekip górali i nie każdych bym polecił z czystym sumieniem, nawet niektórych bym odradzał) Uwagi: Trzeba pilnować – najlepiej wziąć wolne, aby było dobrze zrobione w innym wypadku mogą pójść na łatwiznę – historia zna takie przypadki: Tel.: 696950715 Cena: 55zł/m2 – w cenie więźba z zarzeźbieniami, nadbitka, położenie dachówki, obróbki blacharskie, rynny. Witam. Chcialem nawiazac wlasnie do tej ekipy opisanej w tym cytacie. Mi wykonywali budowe od poczatku do stanu surowego zamknietego. Po postawieniu stanu surowego zamknietego okazalo sie, ze panowie ci zbudowali dom niezgodnie z projektem. Chcialem sie zapytac, czy wiesz moze o nich jeszcze cos wiecej. Kierownikiem mojej budowy byl zenujacy kierownik budowy Wojciech Plonkowski, ktory calkowieci polozyl swoje obowiazki i pozwoli wlasnie tej ekipie gorali zbudowac jak zbudowali, teraz mam wielki problem z tym co mi nawyprawiali na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts