kammaje 17.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Przewaliłem google i to co znalazłam to mnie przeraża. Mało projektantów wnętrz a ci co są mają strasznie słabe strony internetowe. A na nich po 2-3 projekty. To co ?? więcej nie robią ?? To naprawdę wszystko co mają do pokazania ?? I jeszcze życzą sobie takie grube tysiące ?? Ma ktoś namiary na jakiegoś sprawdzonego projektanta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 14.08.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam, poszukuję dobrego projektanta wnętrz ze Szczecina, do szeregowca ok 150m2 na Pogodnie (remont kapitalny). Ile to może kosztować ( z nadzorem ) projekt? Możecie mi kogoś polecić? pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala1980 22.01.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Poszukuje projektanta wnętrz z okolic Stargardu i Szczecina. Zadanie do zlecenia aranżacja domu do 150m2 pow. użytkowej w Stargardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa288 09.04.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Witam serdecznie,Jak w temacie poszukuję osoby, która w profesjonalny sposób udekorowałaby mój dom. Bardzo proszę o jakieś namiary na sprawdzone osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.04.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Napisz do właścicielki Mint Grey https://web.facebook.com/MintGrey/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila.Majj 11.04.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Reklama debiutanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.04.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Polecam moją Koleżankę po fachu ze Świnoujścia, Panią Jolę Żur. Dziewczyna ma naprawdę duże doświadczenie, jest dyplomowanym architektem wnętrz, ma fajne realizacje...no i jest mobilna. Poszukaj w Googlach Artviz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronika321 24.11.2018 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) Z czystym sumieniem mogę polecić :spam:Warto skontaktować się z Paniami i sprecyzować swoje wymagania a z pewnością się dogadacie. Sama korzystałam z ich usług i wiem, że posiadają bardzo duże doświadczenie i umiejętności. Edytowane 25 Listopada 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekSzar 17.05.2020 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Na pewno odradzam 3 Przestrzenie i Panią architekt imieniem - Kamila Wardal - amatorka, totalne olanie sprawy, zastraszanie i wymuszanie akceptacji spapranych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak 04.07.2020 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Ode mnie do polecenia w Szczecinie Klaudia Ulińska vel DesignWolf . Szukałem wsparcia przy zaprojektowaniu mojego salonu. Cieszę się, że skorzystałem z jej usług bo ogarnęła sprawnie projekt i na pierwszy rzut oka widać było jaką ma wiedzę i doświadczenie. Jestem pozytywnie zaskoczony, warto było zainwestować w takie usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts