Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zderzenie chromosomu XX z XY :)

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Muszę to napisać!!!

Czy zdarzyło się Wam gotować makaron i nie dogotować go??

Odpowiedzi padną zapewne: Tak

No pewnie - mnie też to się zdarza, ale nie jak do ch...ry gotuję makaron babuni, któremu zwykle wystarcz od 3 do max 5 min!!!!

Mój mąż stwierdził, że gotował 10 min :o :o :o a dlaczego się nie dogotował, to już tego nie wie.

pewnie wrzucił do zimnej wody i od tego momentu odliczał czas.

Sama nie wiem do czego pasuje to co chcę napisać:

-zderzenie chromosomu.... :roll:

-największa gafa.....

lub po prostu

- martwię się co ze mną będzie.... :wink:

W okresie narzeczeństwa opowiadałam mojemu"przyszłemu", że nie mam wielkiego doświadczenia w gotowaniu, gdyż tym zajmowała się moja mama, poza tym w wieku 15 lat wyprowadziłam się z domu (internat, akademik), w którym byłam sobotnio-niedzielnym gościem.

Zbliżał się termin naszego ślubu, wyznaczony na 2 stycznia, a tymczasem ON na Gwiazdkę kupił mi........."KUCHNIĘ POLSKĄ" :roll:

Mój mąż stwierdził, że gotował 10 min :o :o :o a dlaczego się nie dogotował, to już tego nie wie.

Wrzucił do zimnej wody? :p

Właśnie nie wrzucił do zimnej, bo to ja wrzucałam do wrzątku i soliłam. On miał tylko odcedzić. Potem się zmyłam do pokoju, bo coś tam musiałam zrobić, a on po jakimś czasie krzyknął, że już zupa podana. No to ja lecę na rosołek z moim ulubionym makaronem, bo za innym nie przepadam i raczej nie jem innego dużo, i patrze na ten cedzak i widać gołym okiem, że jeszcze nie ugotowany do końca.... reszte znacie.

Teraz mi przyszło na myśl, że może jak coś zdejmował z innego kółka grzejącego i go wyłączał, to może się mylnął i zakręcił ten z makaronem