jelen 15.08.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 jakby komuś coś przyszło do głowy to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaus 24.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam:) Rzeczywiście ,coś dużo macie tych różnych rur na działce ,które ograniczają fantazję w budowaniu z każdej strony...U nas był problem z przydomową oczyszczalnią ścieków z tego powodu ,ze na działce sąsiada jest stara studnia ,z której nikt nie bierze wody od ...30 lat Spotkania z urzędnikami nie należa do najprzyjemniejszych .Mnie kiedyś jeden zamknął po chamsku drzwi przed nosem .Musiałam na niego zadenucjować Poskutkowało Życzę powodzenia w zmaganiach z nieuprzejmymi urzednikami ,których nie brakuje w naszym kraju.Niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelen 29.08.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dzięki za słowa otuchy i gratuluję pierwszego wpisu. Na szczęście nie mam aż tak złych doświadczeń z urzędnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 31.08.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witaj, za pierwszy wpis to chyba raczej trzeba było podziękować a nie pogratulować, tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelen 31.08.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Tak więc gratuluję i DZIĘKUJĘ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaus 31.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Hi hi hi To ja dziękujęza gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 01.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 To ja pogratuluję pomysłowych zmian, chcialam jeszcze zaproponować dodatkowe okno w łazience na tej ścianie gdzie nie miało go być, ale w dalszych rzutach widzę że też na to wpadliście z tym że nie dodaliście a przenieśliście. Teraz jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 27.07.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 cisza w eterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts