sussannah 15.08.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam!Mam szereg pytań na które -błagam- odpowiedzcie! 1.Lepiej zainwestować w deskę 'barlinecką' firmy np. Barlinek, Baltic, Finish itd.? 2. Mam propozycję kupna litego drewna Merbau- będe miec z tmy jakies problemy?3.Ładniej wyglądają podłogi merbau 3, 2, czy 1 lamelowe bo mam już totalnego świra i nie wiem które wybrać :/4. Jak z uzytkowaniem merbau? Jakie problemy moge napotkać? Pomóżcie szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Towita 16.08.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 W obecnym mieszkaniu mam podłogę z merbau - parkiet przemysłowy ułożony "w cegiełkę". Jestem zachwycona tym drewnem, nie ma ani jednej szpary, wiadomo przy dwójce dzieci jest trochę porysowana, ale w nowym domu gdyby mnie było na nie stać położyłabym merbau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sussannah 16.08.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 bo nie zabardzo sie orientuje? nie wiem jakie sa plusy i minusy drewna warstwowego a jakie drewna litego?Ktore drewno lepiej sie sprawdza? ktora stwarza mniej a ktore wiecej problemow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sussannah 18.08.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 na wszystkie pytania zadane przeze mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 18.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 JA polecam merbau, mam przemysłowy 30 cm, nie rozłazi się, woda mu nie szkodzi, wygląda ba ładnie , nie wyobrażam sobie innego drewna, ma swój wyraz. Deski są bardziej jednolite jeżeli chodzi o kolor. problemów nie będziesz mieć z tym drewnem, nic mi nie przychodzi do głowy. Drewno lite możesz wielokrotnie cyklinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts