madwo 16.08.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam. jestem absolwentką Sztuki Ogrodowej AR Kraków i chciałabym zajmować się projektowaniem ogrodów. W związku z tym chciałabym zaproponować współpracę.W ramach zaistnienia na rynku i stworzenia sobie portfolio oferuję solidnie wykonane projekty w niewysokich cenach.Mam nadzieję że znajdzie się ktoś chętny:)Pozdrawiam Wszyskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaa100 19.08.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 witam a ile by miało kosztować ? działka do zagospodarowania około 15 arów w okolicach Krakowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 20.08.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Na razie jako debiutant w branży moja propozycja cenowa to 300-600 zl w zależności od zawartości projektu. W skład projektu wchodzic moze: projekt koncepcyjny + kolor Projekt nawierzchni + kolor szczegółowy projekt zieleni + kolor Wizualizacje, widok z lotu ptaka. Opis projektu, spis gatunków. Ewentualnie kosztorys. Pozdrawiam z nadzieja na współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halina67 21.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam !!!Jestem zainteresowana projektem, tylko nie wiem czy odległość nie bedzie przeszkoda /Białystok/ Działka ma 1100 m2 o wymiarach 27,5x 44 z lewej strony dzilki jest wykopane bajorko. Przez bajorko biegnie granicaz dziiałka sasiada- tak stan rzeczy nabylam.Sąsiad kupil dzialke w celu zainwestowania kasy wiec nic na niej nie robi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 21.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam, ja również jestem zainteresowana działka 1100m, 27/48, dom usytułowany w połowie dzialki, jestem zupełnym laikiem jeśli chodzi o roslinność dysponuje ewentualnie fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 21.08.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam.Zainteresowanych poproszę o wysłanie podkładu + zdjęcia i ewentualne inwentaryzacje (jeżeli coś już rośnie i ma być zachowane lub wzięte pod uwagę) oraz szczegółowy lub mniej "koncert życzeń" na adres [email protected]Działki w okolicach Krakowa i na trasie Kraków-Międzyzdroje mogę obejrzeć osobiście, inne niestety mogę projektować tylko zdalnie.Pozdrawiam i zapraszam do współpracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dot_pal 22.08.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam, jestem kompletną nowicjuszką jeśli chodzi o forum, więc wybaczcie ewentualne błędy jestem na etapie stanu surowego z dachem, a wykończenie w środku plus elewacja planowana wiosną. Poradźcie, czy jesienią warto zająć się już zagospodarowaniem działki, sadzeniem czegoś.. Jakie są koszty projektu ogrodu wielkości 1000 m2?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 09.09.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 prosze o jakies zdjecia projektow juz zrobionych bo zadnej rekalmy nie ma cena nie powiem atrakcyjna ale nic do podparcia niewidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 09.09.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Wkrótce będzie strona z portfolio, dodam linka niebawem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 09.06.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Miał byc adres stronki i...... nic Jak idą interesy, bo może dałoby się coś zrobić w tym roku u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariom3 10.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 też bym chętnie zobaczył jakiś projekt wykonany ja wykonuje trawniki i inne prace ogrodowe ,ale zawsze mam problem z projektem, więc możemy nawiązać współprace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 18.06.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam. Strona się rodzi w bólach z powodu braku czasu Prosze o podanie maila, wyśle przykładowy projekt. Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 15.08.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam ponownie. Strona powstała, trocję długo to trwało wbrew oczekiwaniom. Dzieci i Ogrody były górą Więc jeszcze raz: Absolwentka Sztuki Ogrodowej UR z już nabytym doświadczeniem chętnie zaprojektuje ogród lub jego część, doradzi zagospodarowanie działki oraz we wszystkich innych kwestiach. Ceny umiarkowane choć już nie tak niskie jak kiedyś... Porady w miarę możliwości gratis:) Portfolio, troche o mnie na http://www.ogrody.neostrada.pl Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i niezaintereowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 13.03.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Odświeżam ogłoszenie.Projektowanie ogrodów Kraków i okolice.Zakładanie ogrodów Kraków i okolicehttp://ogrod-krakow.com.pltel 502097842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasjona 06.10.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 strona nie działa... a szkoda, obejrzałabym projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
candy6699 08.11.2014 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 a mnie dzisiaj ta strona zadziałała... więc nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts