budulec1 17.08.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dodi, musieli Ci nieźle zajść za skórę. Zauważ jeszcze jedno. Prace wykonywane na budowie to w większości prace fizyczne. Niestety ludzie wykonujący te zajacia są to ludzie prości, bardzo często z wykształceniem podstawowym, z systemem wartości mojej pięcioletniej córki. Ja sam , ze względu na towarysto, w którym się obracam, mam często wrażenie, że ludzie mają co najmniej dwa fakultety i wszyscy są na poziomie. Niestety życie zaraz sprowadza mnie na ziemię.Myślę, że podobne opinie można byłoby wyrazić np o rolnikach, górnikach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 17.08.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dodi, musieli Ci nieźle zajść za skórę. Zauważ jeszcze jedno. Prace wykonywane na budowie to w większości prace fizyczne. Niestety ludzie wykonujący te zajacia są to ludzie prości, bardzo często z wykształceniem podstawowym, z systemem wartości mojej pięcioletniej córki. Ja sam , ze względu na towarysto, w którym się obracam, mam często wrażenie, że ludzie mają co najmniej dwa fakultety i wszyscy są na poziomie. Niestety życie zaraz sprowadza mnie na ziemię. Myślę, że podobne opinie można byłoby wyrazić np o rolnikach, górnikach itp Zgadza się ale zauważ, jakie ci prości ludzie mają stawki za robotę przebijają większość zawodów. Zawsze mnie też zadziwiało że "fachowiec" nie wie jak się cegła nazywa albo nie umie ustawić słupa pod kątem 45st ale obliczenia kosztów swojej roboty prowadzi bezbłędnie a jest tam troche cyferek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.08.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Pierwsze czytaj uważnie bo nie wszystkie przytoczone przez Ciebie cytaty są moje,drugie to nie potrafisz zrozumieć żartu a trzecie wydaje Cie się że jesteś długo na forum i masz dużo postów to masz wszechwiedze, ale ciekawe jak wygląda Twój dom (o ile go masz) i szczegóły wykończenia. Ciekawi mnie także czy do żadnej ekpipy nie zwracałeś się aby coś poprawili? czy nie zarzucałeś im błędów? czy każdy wykonawca przyszedł zrobiła ty bez słowa my wypłaciłeś i jeszcze dorzuciłeś z nawiązką. Możę ty nie masz wymagać co do wykończenia i jakości, ale ja mam i wymagam, tak samo jak od siebie czy to Ci sie podoba czy nie, i nadal twierdze ze 90% z nich to syfiarze i ludzie bez wyczucia, np. taki tynkarz ,to że tynkuje to mozę się wp... nawet na dywan w buciorch bo on jest tynkarz. A co ilości wybudowanych domów, wystarczy jeden dom wybudować żeby się przekonać jacy są wykonawcy, ja budując dwa mam podwójne potwierdzenie. Jak nie wiesz ile jest ludzi na budowie to sobie policz od fundamentów po postawienie ogrodzenia wokół domu i pomnóż sobie x2 , wystarczy żeby postawić taką opinię. I radzę wszystkim szukajcie te 10% wykonawców. A co do ciebie jeszcze to czuje że jesteś typem człowieka jak te 90%. dodi 1.rzeczywiście, stwierdzenie Troche umiaru w ferowaniu opinii zyczę. nie należy do Ciebie (Ciebie na to nie stać jak widać po postach) 2. jak dobrze zauważyłeś przy takiej ilości postów to ma się wszechwiedzę (długo jestem i nie jestem ) 3.jak wygląda mój dom? oko by Ci zbielało 4. do żadnej ekipy nie miałem wątków - to byli profesjonaliści, nie papracze za najniższe stawiki 5.skoro jesteś tak super i ą ę, nieomylny to jesteś Papieżem - nie wymagaj od innych, żeby nim też byli 6.jak u mnie tynkowali to nie miałem jeszcze dywanów na podłodze 7.co do ilości wybudowanych domów - trzeba więcej mieć do czynienia z prawdziwymi budowlańcami, żeby cokolwiek stwierdzić o ich fachowości; Twoje dwa kurniki budowane low cost "ekipami" jest dowodem na coś innego 8. A co do mnie: jestem w 10% najgorszych z tych 90%; całe szczeście że są ludzie jak Ty, szkoda, że to tylko 10% ufff, ale się rozpisałem jak będę nabijał sobie posty tak rozbudowanymi postami, to zapiszę się na śmierć pozdrowionka o późnym poranku dla wszystkich ludzi pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec1 17.08.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dodi, musieli Ci nieźle zajść za skórę. Zauważ jeszcze jedno. Prace wykonywane na budowie to w większości prace fizyczne. Niestety ludzie wykonujący te zajacia są to ludzie prości, bardzo często z wykształceniem podstawowym, z systemem wartości mojej pięcioletniej córki. Ja sam , ze względu na towarysto, w którym się obracam, mam często wrażenie, że ludzie mają co najmniej dwa fakultety i wszyscy są na poziomie. Niestety życie zaraz sprowadza mnie na ziemię. Myślę, że podobne opinie można byłoby wyrazić np o rolnikach, górnikach itp Zgadza się ale zauważ, jakie ci prości ludzie mają stawki za robotę przebijają większość zawodów. Zawsze mnie też zadziwiało że "fachowiec" nie wie jak się cegła nazywa albo nie umie ustawić słupa pod kątem 45st ale obliczenia kosztów swojej roboty prowadzi bezbłędnie a jest tam troche cyferek Już pisałem wcześniej, że stawkę takiego kierownika to szkoda byłoby mi butów brudzić. Jeśli uważasz, że to takie proste łatwe i przyjemne, a do tego same kokosy, to nie rozumiem co robisz za biurkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 17.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Pierwsze czytaj uważnie bo nie wszystkie przytoczone przez Ciebie cytaty są moje,drugie to nie potrafisz zrozumieć żartu a trzecie wydaje Cie się że jesteś długo na forum i masz dużo postów to masz wszechwiedze, ale ciekawe jak wygląda Twój dom (o ile go masz) i szczegóły wykończenia. Ciekawi mnie także czy do żadnej ekpipy nie zwracałeś się aby coś poprawili? czy nie zarzucałeś im błędów? czy każdy wykonawca przyszedł zrobiła ty bez słowa my wypłaciłeś i jeszcze dorzuciłeś z nawiązką. Możę ty nie masz wymagać co do wykończenia i jakości, ale ja mam i wymagam, tak samo jak od siebie czy to Ci sie podoba czy nie, i nadal twierdze ze 90% z nich to syfiarze i ludzie bez wyczucia, np. taki tynkarz ,to że tynkuje to mozę się wp... nawet na dywan w buciorch bo on jest tynkarz. A co ilości wybudowanych domów, wystarczy jeden dom wybudować żeby się przekonać jacy są wykonawcy, ja budując dwa mam podwójne potwierdzenie. Jak nie wiesz ile jest ludzi na budowie to sobie policz od fundamentów po postawienie ogrodzenia wokół domu i pomnóż sobie x2 , wystarczy żeby postawić taką opinię. I radzę wszystkim szukajcie te 10% wykonawców. A co do ciebie jeszcze to czuje że jesteś typem człowieka jak te 90%. dodi 1.rzeczywiście, stwierdzenie Troche umiaru w ferowaniu opinii zyczę. nie należy do Ciebie (Ciebie na to nie stać jak widać po postach) 2. jak dobrze zauważyłeś przy takiej ilości postów to ma się wszechwiedzę (długo jestem i nie jestem ) 3.jak wygląda mój dom? oko by Ci zbielało 4. do żadnej ekipy nie miałem wątków - to byli profesjonaliści, nie papracze za najniższe stawiki 5.skoro jesteś tak super i ą ę, nieomylny to jesteś Papieżem - nie wymagaj od innych, żeby nim też byli 6.jak u mnie tynkowali to nie miałem jeszcze dywanów na podłodze 7.co do ilości wybudowanych domów - trzeba więcej mieć do czynienia z prawdziwymi budowlańcami, żeby cokolwiek stwierdzić o ich fachowości; Twoje dwa kurniki budowane low cost "ekipami" jest dowodem na coś innego 8. A co do mnie: jestem w 10% najgorszych z tych 90%; całe szczeście że są ludzie jak Ty, szkoda, że to tylko 10% ufff, ale się rozpisałem jak będę nabijał sobie posty tak rozbudowanymi postami, to zapiszę się na śmierć pozdrowionka o późnym poranku dla wszystkich ludzi pracy "3.jak wygląda mój dom? oko by Ci zbielało" czyli masz dom białkowany? hehe to już dawno nie modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 17.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Miałeś okazję spotkac te 90%? jeżeli 9 na 10 to papraki to już masz 90% dodi Jeśli miałeś kiedyś statystykę to współczuje temu kto Ciebie jej uczył. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 17.08.2007 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Pierwsze czytaj uważnie bo nie wszystkie przytoczone przez Ciebie cytaty są moje,drugie to nie potrafisz zrozumieć żartu a trzecie wydaje Cie się że jesteś długo na forum i masz dużo postów to masz wszechwiedze, ale ciekawe jak wygląda Twój dom (o ile go masz) i szczegóły wykończenia. Ciekawi mnie także czy do żadnej ekpipy nie zwracałeś się aby coś poprawili? czy nie zarzucałeś im błędów? czy każdy wykonawca przyszedł zrobiła ty bez słowa my wypłaciłeś i jeszcze dorzuciłeś z nawiązką. Możę ty nie masz wymagać co do wykończenia i jakości, ale ja mam i wymagam, tak samo jak od siebie czy to Ci sie podoba czy nie, i nadal twierdze ze 90% z nich to syfiarze i ludzie bez wyczucia, np. taki tynkarz ,to że tynkuje to mozę się wp... nawet na dywan w buciorch bo on jest tynkarz. A co ilości wybudowanych domów, wystarczy jeden dom wybudować żeby się przekonać jacy są wykonawcy, ja budując dwa mam podwójne potwierdzenie. Jak nie wiesz ile jest ludzi na budowie to sobie policz od fundamentów po postawienie ogrodzenia wokół domu i pomnóż sobie x2 , wystarczy żeby postawić taką opinię. I radzę wszystkim szukajcie te 10% wykonawców. A co do ciebie jeszcze to czuje że jesteś typem człowieka jak te 90%. dodi 1.rzeczywiście, stwierdzenie Troche umiaru w ferowaniu opinii zyczę. nie należy do Ciebie (Ciebie na to nie stać jak widać po postach) 2. jak dobrze zauważyłeś przy takiej ilości postów to ma się wszechwiedzę (długo jestem i nie jestem ) 3.jak wygląda mój dom? oko by Ci zbielało 4. do żadnej ekipy nie miałem wątków - to byli profesjonaliści, nie papracze za najniższe stawiki 5.skoro jesteś tak super i ą ę, nieomylny to jesteś Papieżem - nie wymagaj od innych, żeby nim też byli 6.jak u mnie tynkowali to nie miałem jeszcze dywanów na podłodze 7.co do ilości wybudowanych domów - trzeba więcej mieć do czynienia z prawdziwymi budowlańcami, żeby cokolwiek stwierdzić o ich fachowości; Twoje dwa kurniki budowane low cost "ekipami" jest dowodem na coś innego 8. A co do mnie: jestem w 10% najgorszych z tych 90%; całe szczeście że są ludzie jak Ty, szkoda, że to tylko 10% ufff, ale się rozpisałem jak będę nabijał sobie posty tak rozbudowanymi postami, to zapiszę się na śmierć pozdrowionka o późnym poranku dla wszystkich ludzi pracy "3.jak wygląda mój dom? oko by Ci zbielało" czyli masz dom białkowany? hehe to już dawno nie modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 17.08.2007 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Pierwsze czytaj uważnie bo nie wszystkie przytoczone przez Ciebie cytaty są moje,drugie to nie potrafisz zrozumieć żartu a trzecie wydaje Cie się że jesteś długo na forum i masz dużo postów to masz wszechwiedze, ale ciekawe jak wygląda Twój dom (o ile go masz) i szczegóły wykończenia. Ciekawi mnie także czy do żadnej ekpipy nie zwracałeś się aby coś poprawili? czy nie zarzucałeś im błędów? czy każdy wykonawca przyszedł zrobiła ty bez słowa my wypłaciłeś i jeszcze dorzuciłeś z nawiązką. Możę ty nie masz wymagać co do wykończenia i jakości, ale ja mam i wymagam, tak samo jak od siebie czy to Ci sie podoba czy nie, i nadal twierdze ze 90% z nich to syfiarze i ludzie bez wyczucia, np. taki tynkarz ,to że tynkuje to mozę się wp... nawet na dywan w buciorch bo on jest tynkarz. A co ilości wybudowanych domów, wystarczy jeden dom wybudować żeby się przekonać jacy są wykonawcy, ja budując dwa mam podwójne potwierdzenie. Jak nie wiesz ile jest ludzi na budowie to sobie policz od fundamentów po postawienie ogrodzenia wokół domu i pomnóż sobie x2 , wystarczy żeby postawić taką opinię. I radzę wszystkim szukajcie te 10% wykonawców. A co do ciebie jeszcze to czuje że jesteś typem człowieka jak te 90%. dodi 1.rzeczywiście, stwierdzenie Troche umiaru w ferowaniu opinii zyczę. nie należy do Ciebie (Ciebie na to nie stać jak widać po postach) 2. jak dobrze zauważyłeś przy takiej ilości postów to ma się wszechwiedzę (długo jestem i nie jestem ) 3.jak wygląda mój dom? oko by Ci zbielało 4. do żadnej ekipy nie miałem wątków - to byli profesjonaliści, nie papracze za najniższe stawiki 5.skoro jesteś tak super i ą ę, nieomylny to jesteś Papieżem - nie wymagaj od innych, żeby nim też byli 6.jak u mnie tynkowali to nie miałem jeszcze dywanów na podłodze 7.co do ilości wybudowanych domów - trzeba więcej mieć do czynienia z prawdziwymi budowlańcami, żeby cokolwiek stwierdzić o ich fachowości; Twoje dwa kurniki budowane low cost "ekipami" jest dowodem na coś innego 8. A co do mnie: jestem w 10% najgorszych z tych 90%; całe szczeście że są ludzie jak Ty, szkoda, że to tylko 10% ufff, ale się rozpisałem jak będę nabijał sobie posty tak rozbudowanymi postami, to zapiszę się na śmierć pozdrowionka o późnym poranku dla wszystkich ludzi pracy Masz dywany w domu ? pewnie latające bo masz przecież wszystko za najwyższą stawkę i robione przez fachowców, oczywiście zapomniałem o Twoim pięknym białkowanym domu wybudowanym przez najlepszych mistrzów sztuki budowlanej którym nie powiedziałeś ani słowa i przyjechałeś na sam koniec budowy zapłaciłeś i oczywiście dorzuciłeś 20% . Jesteś teoretykiem który pisze a nie działa. W czasie jak pisałeś swoje posty Twoi "najlepsi fachowcy za najwyższe stawki" wywozili materiał na swoje domki. Jesteś żałosny.Troszkę przewróciło Ci się w głowie. Zresztą przeczytaj ile ludzi opowida się za tym co piszesz... to jestwyznacznik Zycze powodzenia i żegnam Cię, odjedz w pokoju. dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.08.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Masz dywany w domu ? pewnie latające bo masz przecież wszystko za najwyższą stawkę i robione przez fachowców, oczywiście zapomniałem o Twoim pięknym białkowanym domu wybudowanym przez najlepszych mistrzów sztuki budowlanej którym nie powiedziałeś ani słowa i przyjechałeś na sam koniec budowy zapłaciłeś i oczywiście dorzuciłeś 20% . Jesteś teoretykiem który pisze a nie działa. W czasie jak pisałeś swoje posty Twoi "najlepsi fachowcy za najwyższe stawki" wywozili materiał na swoje domki. Jesteś żałosny.Troszkę przewróciło Ci się w głowie. Zycze powodzenia i żegnam Cię, odjedz w pokoju. dodi u la la Dziecko, nie napinaj się tak, bo pampersa upaprzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 17.08.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Miałeś okazję spotkac te 90%? jeżeli 9 na 10 to papraki to już masz 90% dodi Jeśli miałeś kiedyś statystykę to współczuje temu kto Ciebie jej uczył. Pozdrawiam A Ty miałeś???? Jak miałeś to nauczyciel powinien się powiesić, o ile tego jeszcze nie zrobił. Głosisz teksty niczym Lepper swoje kazania nt. ekonomii państwa, jemu też sie wydaję że się zna. A skoro tak większość tutaj szanownych budowlańców narzeka na nieuczciwych inwestorów, na czepiających się laików i na skandalicznie niskie stawki to powiedzcie mi tylko jedno: kto wam kazał zostać budowlańcem?????? Kat z toporem? System? Trzeba było się uczyć i zostać prawnikiem, lekarzem itd. Wolny kraj, droga wolna! Po co się męczycie????? Zupełnie tego nie rozumiem. Ja się nie użalam nad swoim zawodem i swoją pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 17.08.2007 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Masz dywany w domu ? pewnie latające bo masz przecież wszystko za najwyższą stawkę i robione przez fachowców, oczywiście zapomniałem o Twoim pięknym białkowanym domu wybudowanym przez najlepszych mistrzów sztuki budowlanej którym nie powiedziałeś ani słowa i przyjechałeś na sam koniec budowy zapłaciłeś i oczywiście dorzuciłeś 20% . Jesteś teoretykiem który pisze a nie działa. W czasie jak pisałeś swoje posty Twoi "najlepsi fachowcy za najwyższe stawki" wywozili materiał na swoje domki. Jesteś żałosny.Troszkę przewróciło Ci się w głowie. Zycze powodzenia i żegnam Cię, odjedz w pokoju. dodi u la la Dziecko, nie napinaj się tak, bo pampersa upaprzesz prrroszę i wyszło czym naprawdę się zajmujesz i na czym się najlepiej znasz. Zmień forum. jeszcze raz żegnam, Panu już podziękujemy dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 17.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Miałeś okazję spotkac te 90%? jeżeli 9 na 10 to papraki to już masz 90% dodi Jeśli miałeś kiedyś statystykę to współczuje temu kto Ciebie jej uczył. Pozdrawiam A Ty miałeś???? Jak miałeś to nauczyciel powinien się powiesić, o ile tego jeszcze nie zrobił. Głosisz teksty niczym Lepper swoje kazania nt. ekonomii państwa, jemu też sie wydaję że się zna. A skoro tak większość tutaj szanownych budowlańców narzeka na nieuczciwych inwestorów, na czepiających się laików i na skandalicznie niskie stawki to powiedzcie mi tylko jedno: kto wam kazał zostać budowlańcem?????? Kat z toporem? System? Trzeba było się uczyć i zostać prawnikiem, lekarzem itd. Wolny kraj, droga wolna! Po co się męczycie????? Zupełnie tego nie rozumiem. Ja się nie użalam nad swoim zawodem i swoją pracą. Luk mogę zrobić tylko tak Wróćcie obaj do szkolenej ławki. Skoro ktoś jest w stanie stwierdziż,że 90% wykonawców to wałkonie kiedy miał okazję poznac powiedzmy 10. Czyli jedziemy do Darłowa, pytamy się 10 mieszkańów na kogo głosowaliby w wyborach i mamy wyniki reprezentujące zdania większości Polaków. Litości ludzie. Ja nie narzekam na swoją pracę, mnie się bardzo podoba na budowach. Jeśli gdzieś sie użalałem to proszę o cytat a nie demagogię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.08.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 prrroszę i wyszło czym naprawdę się zajmujesz i na czym się najlepiej znasz. Zmień forum. jeszcze raz żegnam, Panu już podziękujemy dodi jeszcze raz witam napisz czym się zajmuję? bo niby wyszło, ale nie (no oprócz tego, że jestem w tych Twoich 90%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 17.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Aha, czyli jak chcesz badać statystykę JAKĄKOLWIEK na przykładzie fachowców budujących DWA domy jednorodzinne a porównujesz mi to do badać preferencji wyborczych mieszkańców miasteczka to jeszcze dyrektor szkoły powinien się powiesić.Nie kompromituj się Geno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 17.08.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Miałeś okazję spotkac te 90%? jeżeli 9 na 10 to papraki to już masz 90% dodi Jeśli miałeś kiedyś statystykę to współczuje temu kto Ciebie jej uczył. Pozdrawiam A Ty miałeś???? Jak miałeś to nauczyciel powinien się powiesić, o ile tego jeszcze nie zrobił. Głosisz teksty niczym Lepper swoje kazania nt. ekonomii państwa, jemu też sie wydaję że się zna. A skoro tak większość tutaj szanownych budowlańców narzeka na nieuczciwych inwestorów, na czepiających się laików i na skandalicznie niskie stawki to powiedzcie mi tylko jedno: kto wam kazał zostać budowlańcem?????? Kat z toporem? System? Trzeba było się uczyć i zostać prawnikiem, lekarzem itd. Wolny kraj, droga wolna! Po co się męczycie????? Zupełnie tego nie rozumiem. Ja się nie użalam nad swoim zawodem i swoją pracą. Luk mogę zrobić tylko tak Wróćcie obaj do szkolenej ławki. Skoro ktoś jest w stanie stwierdziż,że 90% wykonawców to wałkonie kiedy miał okazję poznac powiedzmy 10. Czyli jedziemy do Darłowa, pytamy się 10 mieszkańów na kogo głosowaliby w wyborach i mamy wyniki reprezentujące zdania większości Polaków. Litości ludzie. Ja nie narzekam na swoją pracę, mnie się bardzo podoba na budowach. Jeśli gdzieś sie użalałem to proszę o cytat a nie demagogię. jeżeli jest 10 mieszkanców małego osiedla i chcesz przeprowadzić ankietę to jak ogłosisz wyniki "nauczycielu"? prawidłowo 9 z 10 lub 90% i nie gadaj bzdur tylko wracaj do swoich prostych zajęć. dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 17.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 prrroszę i wyszło czym naprawdę się zajmujesz i na czym się najlepiej znasz. Zmień forum. jeszcze raz żegnam, Panu już podziękujemy dodi jeszcze raz witam napisz czym się zajmuję? bo niby wyszło, ale nie (no oprócz tego, że jestem w tych Twoich 90%) Stawiam że zajmujesz się pierdzeniem w stołek i na forum. Zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 17.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Miałeś okazję spotkac te 90%? jeżeli 9 na 10 to papraki to już masz 90% dodi Jeśli miałeś kiedyś statystykę to współczuje temu kto Ciebie jej uczył. Pozdrawiam A Ty miałeś???? Jak miałeś to nauczyciel powinien się powiesić, o ile tego jeszcze nie zrobił. Głosisz teksty niczym Lepper swoje kazania nt. ekonomii państwa, jemu też sie wydaję że się zna. A skoro tak większość tutaj szanownych budowlańców narzeka na nieuczciwych inwestorów, na czepiających się laików i na skandalicznie niskie stawki to powiedzcie mi tylko jedno: kto wam kazał zostać budowlańcem?????? Kat z toporem? System? Trzeba było się uczyć i zostać prawnikiem, lekarzem itd. Wolny kraj, droga wolna! Po co się męczycie????? Zupełnie tego nie rozumiem. Ja się nie użalam nad swoim zawodem i swoją pracą. Luk mogę zrobić tylko tak Wróćcie obaj do szkolenej ławki. Skoro ktoś jest w stanie stwierdziż,że 90% wykonawców to wałkonie kiedy miał okazję poznac powiedzmy 10. Czyli jedziemy do Darłowa, pytamy się 10 mieszkańów na kogo głosowaliby w wyborach i mamy wyniki reprezentujące zdania większości Polaków. Litości ludzie. Ja nie narzekam na swoją pracę, mnie się bardzo podoba na budowach. Jeśli gdzieś sie użalałem to proszę o cytat a nie demagogię. jeżeli jest 10 mieszkanców małego osiedla i chcesz przeprowadzić ankietę to jak ogłosisz wyniki "nauczycielu"? 9 z 10 lub 90% i nie gadaj bzdur tylko wracaj do swoich prostych zajęć. dodi Rozumiem ,że w Polsce jest 10 Wykonawców i 90% z nich to wałkonie Podejrzewam,że aby wykonac moje proste zajęcie musiałbys nieco w zyciu więcej się uczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 17.08.2007 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Luk nie ma sensu pisać bo to jest wiejski filozof , on będzie tak bez końca, tak jak te ponad 3000 postów które napisał. dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 17.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Geno - nawet czytać nie potrafisz albo Ci już nerwy nie pozwalają? Napisałem w dwóch domkach a nie w Polsce. Więc odpisuj do konkretów a nie do swoich wyimaginowanych tekstów. A o statystyce mógłbyś poczytać, nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Stawiam że zajmujesz się pierdzeniem w stołek i na forum. Zgadłem? prawie, prawie... AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts