Dave 17.07.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Czy funkcja "szukaj" obejmuje wszystkie posty czy ma jakies ograniczenia ? Jest taki watek pt. "Wspolczynnik E" na forum o komentowania tego co w Muratorze i kiedys bez problemu moglem znalezc swoj post w tym watku wpisujac szukanie np. "propan" i swoj nick albo sam temat "wspolczynnik E". Teraz w zaden sposob funkcja szukaj nie znajduje tego watku a podalem tam dosc istotne dane o kalorycznosci roznych zrodel ciepla z ktorych zdarza mi sie korzystac ponownie a nie mam ich zapisanych pod reka (bo wiem ze sa na Forum). Na czym polega wiec problem ze nie moge szybko wejsc do tego watku za pomoca funkcji "szukaj" ? Czyzby ta funkcja nie obejmowala wszystkich postow ? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 17.07.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Może na tym że kiedyś wyszukiwarka znajdowała wszystkie podane przez Ciebie ciągi, również gdy były one częścią jakiegoś słowa, a teraz uwzględnia tylko całe wyrazy. Spróbuj wpisać "Propan*", gdyż * zastępuje dowolnyy ciąg znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 17.07.2003 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 A faktycznie - zadzialalo. Dzieki ! A swoja droga to zmiana sposobow wyszukiwania byla konieczna ? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 18.07.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam,A faktycznie - zadzialalo. Dzieki ! A swoja droga to zmiana sposobow wyszukiwania byla konieczna ? zmiana sposobu wyszukiwania wiąże się ze zmianą mechanizmu forum - niestety nie dało się tego uniknąć. Za wszelkie niedogodności przepraszam. Pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts