Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Moiry

Recommended Posts

Myszkas kłopoty z sąsiadami ma każdy. Wiadomo każdy ma inne przyzwyczajenia i temperament. Oni według mnie przegieli, ale teraz mówimy sobie dzień dobry. Chociaż bardzo mi przykro bo wychowałam się w domku pod miastem i do tej pory moja największą przyjaciółką jest sąsiadka. Reszta sąsiadów też jest zżyta, chociaż tam już nie mieszkam, ale jak bym przyjechała i poprosiła o pomoc - to napewno by nie odmówili. Oczywiście zdarzały się kłótnie, nieporozumienia i kręcenie nosem, ale zawsze się to jakość rozchodziło po kościach (najlepiej przy okazji imienin czy innych wódeczkowych imprezkach). A tutaj zadziwia mie opór jak dają naszym zabiegom towarzyskim, pomimo podobnej grupy wiekowej. :cry: Nic to jest nas tam coraz więcej więc mam nadzieję, że my się Myszkaxs polubimy.

Pozdrowienia.

• Odpowiedzi 208
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Moira, mam to samo z kominkiem, przy otwieraniu dym wylatuje na pokój. Cug w kominie jest dobry, dzieje się tak tylko w momencie otwarcia. Kominek robił mi sam Darek B.

Czy Ty też masz Tarnawę? Chciałabym się dowiedzieć co jest powodem tego przykrego zjawiska. Czy ktoś jeszcze tak ma lub miał i wie co z tym zrobić?

Moira - jakie pa, pa :o

zaglądać tu prosze i pisac o wszystkim ;-)

co do kominka - u nas tak sie dzieje, tzn. dym wylatuje na pokój gdy szyber jest zamknięty - zawsze przed otworzeniem kominka i dołożeniem drewna musze go otworzyć....ale ja mam CTM - nie wiem jak to jest rozwiązane w Tarnawie...

pozdrawiam serdecznie