Moira 01.04.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Okienka drewniane w kolorze gold teak firmy TISS Tychy (chyba tak się to pisze). Zdjęcia zrobione, tylko jeszcze nie wywołane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Moira - nic nie płacz trudno, musi tak byc....przyzwyczaicie się ...a i tak jak sama pisałas u magmi - domek teraz ma piekne oczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Moiro - bardzo szybko się do tego przyzwyczaisz. A na pocieszenie - u mnie też nie wszystkie okna trzymają wymiary - sama nawet kazałam okna przy drzwiach wejściowych obniżyć (no bo maluszek jestem ) i gdyby zostały tak jak w projekcie to bym nic nie widziała A tak to mogę sobie na świat popatrzeć pozdrawiam w tak piękny dzisiaj dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 01.04.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Przyzwyczaję się, przyzwyczaję szybciej niż myślicie. Pamiętam jak nam kiedyś glazurnik kład glazurę w kuchni i pech chciał że jedna płytka wystawała lekko rogiem i to ta która była pod żaróweczką (co jeszcze to uwypuklało). Byłam wściekła, krzyczała, rwałam sobie włosy. Nic to nie dało mój mąż spokojnie stwierdził, że dobra niech tak będzie. Potem jeszcze płytka nie wiedzieć czemu zrobiła się niebiskawa do połowy (pewnie wpływ Ludwika) - i co i nico. Po dwóch latach nawet tego nie zauważam. Więc cały czas wierzę, że będzie dobrze. Wiara podobno czyni cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Wiara podobno czyni cuda. ...i tej wersji sie trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 01.04.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ivonesca pytnie nie z tej beczki: Jakie masz gresy na podłodze i jakie glazury w małej łazience (tzw. gościnnej).Myśmy kupili Ontario beż Cersanitu do korytarzy, ale nigdzie nie mogę znaleźć takiego pasującego do niego gresu do kuchni (w kolorze wanilii, lub kremowym). I tak się zastanawiam czy nie oddać tych płytek i nie kupić jednakowych z Nowej Gali (gres polerowany). Trochę się gubię w tym planowaniu wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Moira - ja w kuchni i przedpokoju mam Polcolorit - cedro beige i cedro rosso - to są matowe, chropowate, z "wygryzkami"....możesz kliknąc na domek w mojej stopce żeby pooglądać . A łazienke to na razie mam tylko jedną i tam mam Opoczno, ale musiałbym zerknąc do dziennika jakk nazwa serii bo nie pamietam ......jak dla mnie najładniejsza łazienka to łazienka am....podoba mi sie okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 02.04.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Ivonesca a te wygryzki to są na brzegach czy też na płaszczyźnie płytek. Bo te Ontario które kupiłam to mają taką nie równą powierzchnię właśnie w takie wygryzki odpryski - i tak się zastanawiam czy przypadkiem rąk nie zedrę przy czyszczeniu płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Moira - moje na powierzchni też nie są równe....i jak na razie po 3 miesiącach (łomatko !!!! to juz tyle mieszkamy !!!!!) są OK - wystarczy mop....szczotki ryżowej jeszcze nie musiałam używac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Moira - poradzicie z tymi kaflami i panelami u nas też na poczatku wydawało mi się że będzie nie tak jak powinno - przede wszystkim bałam się o kolory...ale wyszło OK....okna są ciemniejsze (i takie będą drzwi jak już kiedyś będą )...a resztę mamy jasną...piaskowo -żółciano- beżową...żeby nas tylko nie zemdliło w któryms momencie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 08.04.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Tak też robię - martwię się tylko ociupeńkę. Potem sięgam po kolekcję "Mojego mieszkania" i stwierdzam, że tam rzeczą normalną jest połączenie ciemnego drewna z bielą. W razie czego po prostu się przyzwyczaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 ba, normalną.....jest rzeczą na czasie....pokazywaną w różnych gazetkach np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.04.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 uj rece opadają na tych "fachowców" tylko daksa, kasa, kasa, za wszystko i zawsze wychodzi, że mówili o tym, tym i tym, a nie o tym, tamtym, tym etc. o którym my myśleliśmy fajnie, że przystąpiłaś do wykańczania wnętrz trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 09.04.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Tak chyba w końcu zacznę ich nagrywać. Mam taki malutki dyktafonik. Nie będą mogli się wyprzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 ...i znów by się przydał dyktafonik łojej...pilnuj męża rzeczywiście...skoro gościu prawie nic nie zrobił, a to co zrobił i tak do niczego i teraz nagle o kasę się upomina trzymam kciuki aby wszystko się wyjasniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.04.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Aż wstyd bo teraz dopiero znalazłam twoje zdjęcia w albumie. Weronisia śliczna a i psiaczki fajniusie. Co do wyrzutów sumienia. "Jak się miękkie serce trzeba mieć twardą d..." Mój mąż podobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 21.04.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ivonesca dyktafonik by się bardzo przydał, ale najgorsze jest to że takie doświadczenia robią z subtelnej drobnej blondynki - herod babę - czasami czuję że spódnice to już nie dla mnie. Magi zmieniłaś iconkę - super bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 21.04.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 WitajMoira współczuje tej przygody z gościem od pompy, oby takich sytuacji przy budowie było jak najmniej, ale chyba są one nierozerwalnie związane z tego typu inwestycjami. Trzeba się na każdym kroku pilnować, żeby się nie dać wyrolować (ale wyszedł rym). Cwaniaczków jest w koło pełno, a ten na dodatek miejscowy- to przykre. Zauważyłam, że mężczyźni są bardziej podatni na naciągarstwo od kobiet ( obserwując swojego męża). Przymykają oczy na pewne sprawy dla świętego spokoju, a dla mnie to zwykłe frajerstwo. Jak można mieć spokój czując się oszukanym? Oby tych uczciwych fachowców było jak najwięcej.Pozdrawiam Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 22.04.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Dzięki Alis za pocieszenie. Najgorsze w naciąganiu jest to że nie ma 100% sposobu na czyste sumienie. Jak dasz się naciągnąć to czujesz się frajerem i mocniej zaciskasz pasa. jak nie dasz się naciągnąć to uszarpiesz sobie nerwy, a i zawsze zostanie niesmaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Witaj Moira,widziałam zdjęcia okienek- są piękne. Jakie planujecie parapety? ( wew. i zew.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts