magi 27.04.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 okienka superteraz żałuję, że zamówiłam sobie białetrzeba yło odżałować te parę groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 to trzymamy kciuki za tynki PS. A Ci górale to tacy jak w tym filmie ze Stenką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 05.05.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ivonesca nie oglądałam jeszcze filmu ze Stenką, ale czytałam Grocholę - więc się trochę domyślam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 koniecznie pooglądaj....ja nie czytałam Grocholi (sama nie wiem jak to się mogło stać )...ale filmik fajny no i grunt, że górale szefową szanują pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 my robilismy tak ze zdjęciami - mąż robił zdjęcie a ja po kolei pisałam w notesie : kuchnia sciana południowa....itd itp...tylko trzeba dużo czasu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 06.05.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Dzięki Ivonesca za radę, ale juz po ptakach. Teraz będę liczyła na pamięć wzrokową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 oj, nie chce Cie martwić, ale nie wiem czy uda sie tak już nie sprzatać po tynkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 07.05.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Tak, tylko sprzątam i sprzątam. Może właśnie nie sprzątać? Samo się może sprzątnie Może jak pootwieram te moje przecudne okienka to przy silnym wietrze wywieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 07.05.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Czy dobrze zrozumiałem że robisz tynki cementowo-wapienne? Z nimi nie mam doświadczenia ale przy gipsowych z agregatu też mi całą podłogę zapaskudzili choc niby zabezpieczali i posprzątali. W efekcie cała biała (a raczej kremowa) była. Bałem się że będzie to problem przy kafelkach ale nie był. Więc może to tylko kłopot estetyczny i jako taki zniknie za chwilę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 07.05.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 E, tak sobie narzekam. Przecież wiem że to niezbyt czysta robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.05.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Dobrze znam ból sprzątania po tynkach... Fatalna robota, ale trzeba A dla osłody świadomość- że to dla siebie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Puk, puk. Halo !!! Moira wracaj- smutno tu bez Ciebie. Wiem, że dużo masz pracy.Napisz jak tam postepy w budowaniu- wykańczaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.06.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Do "czasu urodzenia" czyli do kiedy konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 14.06.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Moira, ja mam u siebie gładzie i nie jestem super-zadowolona. Ładnie wyglądały jak było wszystko nowiutkie. Ale już po tygodniu użytkowania widać na tym każdy odcisk paluszka, a jak się ma w domu dzieciaki, to wiesz jak jest.....Oczywiście jak w pokoje są sufity z płyt g-k to gładzi uniknąć się nie da ale nie warto wtedy oszczędzać na farbach - wskazane te dobre, zmywalne.Pozdawiam i trzymam kciuki za nowego inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witaj Moira, dbaj o siebie i małego przyszłego inwestorka. Napisz chociaż kiedy będzie Was więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 16.07.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Pozdrawiam korzystając z grzecznościowego dostępu do internetu. Ciąża wyglądać jak ciąża, ale jeszcze cztery miesiące. Chałupka też zaczyna przypominać dom. Widziałam Cudka że i u ciebie się ruszyło. Trzymam kciuki. Becik dzięki za dobrą radę - nie będzie gładzi nawet gdybym chciała - właśnie się skończyły pieniądze z kredytu, a musimy się spieszyć co by na listopad zdążyć z przeprowadzką. Więc pewnie znowu czeka mie wieczna prowizorka po raz drugi. W tym domku w którym mieszkamy już 4 rok do tej pory nie mam wszystkich listew przypodłogowych. W każdym razie jak tylko znowu będę on line dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 tak tak...daj znać jak tylko będziesz miała dostęp do netu trzymam kciuki za mamusie i fasolkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 16.07.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Dziękuję Ivonesca- bardzo odoba mi się ta fasolka. Chciałabym wam tyle napisać, ale najpierw wolę poczytać. Właśnie sprawdzałam ceny roboczowykońania ocieplenia poddasza z regipsami pod malowanie - ekipa która właśnie u nas robi chce 23 zł z 1 m2. Niech robią może znalazła bym tańszą ekipę, ale nie chce mi się już sprawdzać ich jakość wykonastwa - tych już znam. Wparwdzie jestem zła na nich bo się ostatnio rozpanoszyli w naszym portfelu. Jakiś miesiąc temu robili u nas elewację (styropian plus tynk mineralny). Nie skończyli lukar, ale mieli przyjechać za dwa tygodnie i skończyć - więc im zapłaciłam 6000 zł i myślałam że to już koniec z elewacją. A tu się okazuje (niestety racja jest po ich stronie ) że przyjęłam złą opcję wyliczeń - przed wykonaniem elewacji, a nie po. Po zmierzeniu okazało się że jeszcze muszę im dopłacić 1000 zł Bardzo mi się to nie podobało, oj bardzo. Tym bardziej że oczywiście gapowato nie umówiliśmy się na cenę za podbitkę i już po wykonaniu krzyknęli nam 20 zł za 1 mb. Liczyłam na ich łaskawość, ale w tym układzie inwestor - wykonawca nie ma zmiłuj. Ale żem się rozpisała. wracam czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 22.10.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Moira miło że znowu jesteś. I super że masz kominek w którym palić można. Powiem Ci w tajemnicy, że od kiedy nam go podłączyli, czyli jakieś 3 tyg, potrzeba czy nie potrzeba - palimy codziennie. Może kiedyś mi się znudzi i wtedy kupimy telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Moira - fajnie że jesteś.... a jak Ty sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts