Aga J.G 22.10.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Moira witaj po przerwie życze dużo zdrowia i wszystkiego naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 22.10.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Okna ładne - podobają mi się okna bez podziałów, kolor też o. k, przy tym kolorze dachu białe wyglądałyby równie dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 23.10.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Czy sąsiedzi pogodzili się z taką liczbą psów za płotem ?A może pieski są grzeczne i za dużo nie ujadają ? Przepraszam nie chcę urazić ale czy poza miłością do psów i przeogromną chęcią ich posiadanie wzięliście pod uwagę dobro sąsiadów? Pozdrawiam - żona D`arka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Moira głowa do góry zawsze jak się problemy nawarstwiają to wszystko wygląda jeszcze gorzej niż jest. Mały podrośnie, na budowie wszystko się wyprostuje i będzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.12.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Moira, właśnie dzisiaj zobaczyłam Twój post na Mikołajkowym wątku, że masz synka! Gratulacje !!! Nie marw się. Wszystko będzie dobrze! Synek będzie zdrowy, a rurkę się naprawi. Masz teraz wiele problemów na raz i to każdego by zniechęciło. Trzymaj się, kochanie. Zobaczysz, że będziesz to wspominała ze śmiechem. Całuję Cię i Twoją rodzinkę bardzo mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 05.12.2004 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Hej Moira, dołączam się do gratulacji z powodu narodzin Synka Musisz wiedzieć, że daaaaawno temu wydrukowałam Twój dziennik i dzięki Twoim opowieściom nabierałam wiary w moje powodzenie w budowaniu. Zniechęcenie minie, taka postawa jest do Ciebie niepodobna, Ty teraz zwyczajnie musisz dojść do siebie, wygrzać to Maleństwo, wykochać i tym samym nabrać sił do życia i do pokonywania przeciwieństw. Oby wynik badań Maciusia sprawił, że szpital przejdzie do przeszłości, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Moiro,wszystkiego najlepszego dla Maleństwa i całej rodzinki.Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.12.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Moira - gratulacje z powiększenia rodzinki :D Zobaczysz - na pewno wszystko będzie dobrze - trzymam kciuki I daj znać jak się czuje Maciuś. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.12.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 No co Ty, właśnie teraz masz dla Kogo wykańczać, rozbudowawywać i organizować ogród itd. Uszy do góry Gratulacje !!!!!!! Zawsze to dwie ręce do pomocy (w przyszłości) więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 07.12.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Przyłączam się do gratulacji. Nie martw się rurkami - problemy się rozwiążą, od czego w końcu jest dzielny mąż! To zupełnie naturalne, że chwilowo trochę opadł Twoj zapał do budowy - teraz jesteś po prostu potrzebna maluchowi, Ty i Twoja uwaga, czas i energia. Na wszystko jest właściwy czas. A na wiosnę, gdy mały już będzie miał kilka miesięcy (ale bedzie fajnie!) - ruszycie dalej z budową. Już coraz bliżej końca. Pozdrowienia dla Waszej całej rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Witaj Moira, gratuluję synka! Maciej- to moje ulubione imię (moja córka miała być Maćkiem ) Mam nadzieję, że wraz z wiosną minie zniechęcenie do budowy. Ja szczerze zazdroszczę Ci etapu na którym jesteście w budowaniu. Pozdrowienia dla całej rodzinki, całusy dla córeczki ( nie jest zazdrosna o braciszka?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.12.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Moira- nie wiem jak to zrobiłam, ale przegapiłam Twój post z wiadomością, że masz synka Ale już nadrabiam życząc mnóstwa sił, aby wychować maleńkiego i oczywiście zakończyć budowę...UDA SIĘ, MUSI SIĘ UDAĆ !!!!!!!!!!!! pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.12.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Dziękuję wszystkim za gratulację. Maciek ma się świetnie, szybko odrabia zaległe kilogramy. Ja też zaczynam powoli wracać do rzeczywistości. To chyba był jeden z tych złych dni, kiedy tak pisałam o utracie radości z budowy. Mija grudzień, a ja już zaczynam się cieszyć zbiliżającą się wiosną - są duże szanse na przeprowadzkę na wiosnę. Jeszcze raz wszystkim wam dziękuję i życzę dużo radości w nowym roku, zwłaszcza z tworzenia nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.12.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 A zapomniałabym. Rurka naprawiona - oczywiście okazało się że to mój mąż kładąc kabel pod brakujące gniazdko zapomniał jak idą rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.01.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Njalepszego w 2005 i miłego korzystania z ulgi remontowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 27.01.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Właśnie skończyłam lekturkę Twojego dziennika. Oj, działo się przez te parę lat sporo... Teraz już bliziutko końca. Czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 08.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Oj witam wszystkich sąsiadów, Zakręt, Wiązowna itp. Miło, że czytacie i i pewnie kciuki trzymacie. Wróciłam już na stałe do pracy to i dostęp do netu mam stały. Więc piszę.Miło być z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dziennik bene - tylko aktualnych fotek brakuje Ale fajnie, ze już kończycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Widać fajną macie okolicę, skoro sąsiedzi reagują na to co się dzieje innych i jeszcze uganiają się za złodziejami. U nas nie tylko nigdy nikt nic nie widzi, to jeszcze dzieci sąsiadów robą nam demolkę, a rodzice mają to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 30.06.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Sąsiedzi jak to sąsiedzi, raz lepsi, raz gorsi. Ale o bezpieczeństwo wszyscy dbamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts