Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Moiry

Recommended Posts

• Odpowiedzi 208
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy sąsiedzi pogodzili się z taką liczbą psów za płotem ?A może pieski są grzeczne i za dużo nie ujadają ? Przepraszam nie chcę urazić ale czy poza miłością do psów i przeogromną chęcią ich posiadanie wzięliście pod uwagę dobro sąsiadów? Pozdrawiam - żona D`arka

• 1 month później...
Moira, właśnie dzisiaj zobaczyłam Twój post na Mikołajkowym wątku, że masz synka! Gratulacje !!! Nie marw się. Wszystko będzie dobrze! Synek będzie zdrowy, a rurkę się naprawi. Masz teraz wiele problemów na raz i to każdego by zniechęciło. Trzymaj się, kochanie. Zobaczysz, że będziesz to wspominała ze śmiechem. Całuję Cię i Twoją rodzinkę bardzo mocno!

Hej Moira, dołączam się do gratulacji z powodu narodzin Synka :) Musisz wiedzieć, że daaaaawno temu wydrukowałam Twój dziennik i dzięki Twoim opowieściom nabierałam wiary w moje powodzenie w budowaniu. Zniechęcenie minie, taka postawa jest do Ciebie niepodobna, Ty teraz zwyczajnie musisz dojść do siebie, wygrzać to Maleństwo, wykochać i tym samym nabrać sił do życia i do pokonywania przeciwieństw. Oby wynik badań Maciusia sprawił, że szpital przejdzie do przeszłości, pozdrawiam :)

Przyłączam się do gratulacji.

Nie martw się rurkami - problemy się rozwiążą, od czego w końcu jest dzielny mąż!

To zupełnie naturalne, że chwilowo trochę opadł Twoj zapał do budowy - teraz jesteś po prostu potrzebna maluchowi, Ty i Twoja uwaga, czas i energia. Na wszystko jest właściwy czas. A na wiosnę, gdy mały już będzie miał kilka miesięcy (ale bedzie fajnie!) - ruszycie dalej z budową. Już coraz bliżej końca.

Pozdrowienia dla Waszej całej rodziny!

Witaj Moira,

gratuluję synka! Maciej- to moje ulubione imię :D (moja córka miała być Maćkiem :wink: )

Mam nadzieję, że wraz z wiosną minie zniechęcenie do budowy. Ja szczerze zazdroszczę Ci etapu na którym jesteście w budowaniu.

Pozdrowienia dla całej rodzinki, całusy dla córeczki :D ( nie jest zazdrosna o braciszka?)

• 2 weeks później...

Dziękuję wszystkim za gratulację. Maciek ma się świetnie, szybko odrabia zaległe kilogramy. Ja też zaczynam powoli wracać do rzeczywistości. To chyba był jeden z tych złych dni, kiedy tak pisałam o utracie radości z budowy. Mija grudzień, a ja już zaczynam się cieszyć zbiliżającą się wiosną - są duże szanse na przeprowadzkę na wiosnę.

Jeszcze raz wszystkim wam dziękuję i życzę dużo radości w nowym roku, zwłaszcza z tworzenia nowego domu.

• 4 weeks później...
  • 4 months później...
  • 2 weeks później...