Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Moiry

Recommended Posts

• Odpowiedzi 208
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivonescka, cieszę się że piszesz bo już mi się samotnie robiło - nikt nie czyta tych moich wypocin. A jeszcze chandra w pracy mnie bierze :( -

Zdjęcia będą tylko muszę mieć czas, a pracy mam dużo i dostęp do własnego komputerka ograniczony.

Dziś może jeszcze wieczorem popstrykam - pożyczyłam cyfrówkę od brata.

Może jutro wkleję. Zapraszam

Moira, głowa do góry. Na chandrę ciężko znaleźć dobry sposób, wiem... ale pomyśl sobie ile już ZA wami i jak niewiele zostało... Maratończycy też zawsze padają ze zmęczenia tuż przed metą, nie daj się :)

Trzymam kciuki za dobry nastrój i powrót chęci do ciągnięcia tego dalej :p

I też czekam na zdjęcia :o

Uściski,

YaMarzena

Dziewczyny najbardziej boli mnie, że mojego zapału jakoś nie łapie mój mąż, tylko ciągle stopuje, stopuje, aż mnie skręca aby klucza francuskiego użyć jako argumentu.

Gnębie go za to okrutnie, kładąc nacisk :lol: na niegodne w tej chwili warunki życia. W tym małym domku mieszkało się cudnie , ale pięć lat temu. Teraz dwójka dzieci, teściowa (w tygodniu nocuje u nas - pilnując nam dzieci) i my na kupie - a wszystko (oprócz kibelka) to przestrzeń otwarta.

Ja chcę do ciszy, własnego kąta i wolnej łazienki o siódmej rano. :wink:

....... aż mnie skręca aby klucza francuskiego użyć jako argumentu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oj,Moira...ale się uśmiałam z tego argumentu 8) ....ale to co napisałaś poniżej może rzeczywiście doprowadzić człowieka do TAKICH rozwiązań ;-)

..i niech Ci nie będzie samotnie...jesteśmy z Tobą :-)

życzy szybkiej przeprowadzki i pozdrawiam serdecznie :-)