Ivonesca 11.07.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 witaj moira fajnie Cię znów poczytać chciałam jeszcze pooglądac zdjątka ale onet otwiera się na stronie do logowania.....proszę o zmianę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 13.07.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ivonescka, cieszę się że piszesz bo już mi się samotnie robiło - nikt nie czyta tych moich wypocin. A jeszcze chandra w pracy mnie bierze - Zdjęcia będą tylko muszę mieć czas, a pracy mam dużo i dostęp do własnego komputerka ograniczony. Dziś może jeszcze wieczorem popstrykam - pożyczyłam cyfrówkę od brata. Może jutro wkleję. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 13.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Moira, głowa do góry. Na chandrę ciężko znaleźć dobry sposób, wiem... ale pomyśl sobie ile już ZA wami i jak niewiele zostało... Maratończycy też zawsze padają ze zmęczenia tuż przed metą, nie daj się Trzymam kciuki za dobry nastrój i powrót chęci do ciągnięcia tego dalej I też czekam na zdjęcia Uściski, YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 13.07.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dziewczyny najbardziej boli mnie, że mojego zapału jakoś nie łapie mój mąż, tylko ciągle stopuje, stopuje, aż mnie skręca aby klucza francuskiego użyć jako argumentu. Gnębie go za to okrutnie, kładąc nacisk na niegodne w tej chwili warunki życia. W tym małym domku mieszkało się cudnie , ale pięć lat temu. Teraz dwójka dzieci, teściowa (w tygodniu nocuje u nas - pilnując nam dzieci) i my na kupie - a wszystko (oprócz kibelka) to przestrzeń otwarta. Ja chcę do ciszy, własnego kąta i wolnej łazienki o siódmej rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ....... aż mnie skręca aby klucza francuskiego użyć jako argumentu. oj,Moira...ale się uśmiałam z tego argumentu ....ale to co napisałaś poniżej może rzeczywiście doprowadzić człowieka do TAKICH rozwiązań ..i niech Ci nie będzie samotnie...jesteśmy z Tobą życzy szybkiej przeprowadzki i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Moira piękne ci mężuś kontakty wybrał, tylko ramki do nich zablokuj, aż do wybrania kolorów ścian, bo jak się pospieszycie to albo będziecie musieli wymeiniać, albo cały efekt na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 20.07.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ściany mamy już pomalowane. A mąż mi o żadnych ramkach nic nie wspominał W tym domku, którym teraz mieszkamy mamy podobno Berkera (a wydawało mi się, że to jakieś tanie) i nie mają żadnych ramek. Są po prostu super bialutko milutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Berker miałswego czasu serię, gdzie miał takie ładne kolorowe pierścienie (ramki, to rzeczywiście niezbyt szczególne określenie). Można było w kilku barwach wybierać. Właściwie dobrane b. ładnie kontrastują z kolorkiem na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 20.07.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Wiem, widziałam w Internecie. Ale mężuś podobno wybrał takie całe białe bez pierścieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 no proszę...jaka piękna łazienka !! jaka duża !! ....no i mężuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 21.07.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Dzięki Ivonesca. Łazienka piękna , mąż trochę mniej zwłaszcza po ostatniej wizycie u fryzjera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Moira piękna łazienka Życzę szybkiego zamieszkania w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witaj Moira, wyjdzie na to, że jestem straszną zazdrośnicą... a co tam ...ale Ci zazdroszczę !!! (oczywiście pozytywnie zazdroszczę). Ładniusia ta łazienka. Dużo słonka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 21.07.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 W naturze wygląda jeszcze lepiej - więc jest co zazdrościć. Całe 16 m2 szczęcia kąpielowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.07.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Naprawdę okazałą macie tę łazienkę i ładną przy tym. To co mi się od razu rzuca to świetnie dobrane kafle na podłodze do tych ściennych. Ogromnie jestem ciekaw kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 22.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Przeprowadzka mam nadzieję, ze już niedługo. Bo strasznie mnie już ta ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Moira Ty się nie chandruj tylko przeprowadzaj bo z tego co widać to już DOM gotowy i ogród trzeba podlewać żeby piękniał. Ładniutkie te łazienki i całkiem spore. A po przeprowadzce -......... wczasy do końca życia Tak to sobie zwizualizuj i ...do roboty. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Moira - trzymam kciuki za przeprowadzkę Dasz radę Łazienka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 22.07.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dzięki Nurni i Maluszek. Właśnie w tym problem, że nie potrafię ustalić harmonogramu przeprowadzki. Tyle rzeczy jak ja to ogarnę. Chciałabym, ale się boję. Najgorsze jest to, że muszę szybko wybrać sprzęt do kuchni. A wybór tak ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Moira - na takim etapie budowy, a raczej wykańczania to powinnaś być zaprawiona w bojach dotyczących wybierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts