Gość 16.08.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Jak się wam żyje w czasach paniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 16.08.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 chodzi o Kaczyńskich?czy o ceny pomidora na Broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 17.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Arka odpływa a to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Ten tydzień podejrzewam będzie ciekawy. Na razie wpompowali sporo kasy i sieją optymizm, ale jeszcze jedno kichnięcie i może się zacząć zjazd... Ja na razie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 22.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ja też bym trzymał, ale wyszedłem w górce... Teraz wydaję na budowę. Gdyby nie to, to nawet nie pomyślałbym o wychodzeniu. Jeszcze rok, może dwa, spokojnie można potrzymać. (trzeba zobaczyć, co wydarzy się po olimpiadzie w Chinach - czy osłabnie tempo ich wzrostu i inwestycji, czy okaże się, że przeinwestowali, że za mało zarobili na wpływach z organizacji olimpiady, że mają wzmożoną akcję "bankrutowania"... a z drugiej strony, czy do tego czasu gospodarka USA wyjdzie z zadyszki, szczególnie: czy uspokoi się na rynku kredytowym i czy konsumpcja nabierze na nowo rozpędu; pomijam kwestie związane z naszym małym podwórkiem, bo - jak uczy doświadczenie - nasza giełda w zasadzie tańczy, jak jej zagranica zagra, a dla nich ważniejsze są trendy w gospodarce międzynarodowej) Pozdr.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 29.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ja trzymam. Zwłaszcza, że niewiele tego mam więc i nerwy niewielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts