darekpt 27.02.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no to widze ze w Piotrkowie to standard - my czekalismy na pozwolenie pół roku - zaczynaliśmy w styczniu a pod koniec czerwca dostaliśmy pozwolenie i jeszcze uprawomocnienie to pod koniec lipca można było budować - i tylko nas urzędnicy wysyłali od jednego do drugiego , i kupa kasy wydana a żadnego efektu nie było widać . Dłużej trwało uzyskanie pozwolenia niż budowa ( do stanu surowego ). pozdrawiam Piotrków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 no to widze ze w Piotrkowie to standard - my czekalismy na pozwolenie pół roku - zaczynaliśmy w styczniu a pod koniec czerwca dostaliśmy pozwolenie i jeszcze uprawomocnienie to pod koniec lipca można było budować - i tylko nas urzędnicy wysyłali od jednego do drugiego , i kupa kasy wydana a żadnego efektu nie było widać . Dłużej trwało uzyskanie pozwolenia niż budowa ( do stanu surowego ). pozdrawiam Piotrków Ja na pozwolenie czekałam niecałe 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 29.02.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Na pozwolenie sensu stricte to się przekonamy dopiero ile będziemy czekać. Złożone 19 lutego, cały komplet dokumentów. Dzwoniłam, może wezmą się za to w przyszłym tygodniu. Większego wpływu na to nie mam, niestety W sierpniu 2007 zaczęliśmy "kolekcjonować" dokumenty. W październiku mieliśmy już wszystko...prawie wszystko...oprócz warunków wjazdu na działkę. Drogi jeszcze nie ma, jesteśmy pierwsi, ale droga jest na planie zagospodarowania z 2005 roku i działki pod drogę już są wykupione przez gminę. Niestety w MZDiK zaczęli robić problemy. Że skoro fizycznie drogi nie ma, to nie dadzą warunków wjazdu. Fizycznie drogi nie zrobią, bo nie mają kasy. Koło się zamyka. My nie możemy nic wysypać, bo to nie nasza własność, ale gminy. I zaczęły się przepychanki: pisma, odpowiedzi, odwołania, pisma...itd. po wszelakich urzędach i do prezydenta. Teraz się w końcu rozjaśniło Także jak tylko otrzymam pozwolenie to będę wiedziala ile spędziło czasu w urzędzie czekając na decyzję... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 29.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 W SUMIE NA SAMO POZWOLENIE TO JA TEZ KRÓTKO CZEKAŁEM bo jakies 2-3 tyg , tylko właśnie zebranie całego kompletu aby móc otrzymać pozwolenie na budowe trwało pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Help... Oddam blaszak - kiosk, który nam służył jako "kanciapa" dla budowniczych, a później składzik na materiały. I oddam ziemie, tak ok. 2 wywrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 01.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ziemie to bardzo chetnie nawet i wiecej bym wzioł , tylko czym to przewiezc bo nie mam wywrotki ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coco77 26.03.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Pozwólcie ,że i ja się przywitam w tak zacnym gronie. Mam nadzieję , że mogę liczyć na pomoc Piotrkowian . Pozdrowieńka dla Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 27.03.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witamy witamy Im nas więcej, tym lepiej, o pomoc łatwiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.08.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 i ja witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 29.10.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Uff, w końcu stworzyłam dziennik Wybaczcie za taki poślizg Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 29.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 kurcze kojarze mniej wiecej miejsce gdzie sie budujecie ale czasami tam przejezdzam i nie widze tej waszej budowy Czy to jest od tej strony jak od Łasku się wjezdza do Piotrkowa? Dobrze kombinuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 kombinator z ciebie, Darku ale tak naprawdę fora pokazują, że świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 30.10.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 darekpt --> dobrze kombinujesz To te okolice Z ulicy trzeba się przyjrzeć, jest trochę przysłonięty górką z brzózkami przy stawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 05.02.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam, Chciałbym reaktywować wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 07.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam, Chciałbym reaktywować wątek Szkoda, że tu taka cisza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapodiso 20.06.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 witam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts