DarioAS 16.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 chciałabym się dowiedzieć, ile wyniesie mnie budowa balkonu o wymiarach 2 na 4 metry. Balkon chcemy dostawić do tych okien balkonowych na poddaszu, więc trzeba także doliczyć jakieś kolumny, które pójdą od dołu czy coś takiego. Chodzi mi o cenę orientacyjną, bo nie wiemy, czy się brać za to w tym roku, czy jeszcze nie. Jeśli ktoś ma podobny metraż albo się w tym orientuje, to bardzo proszę o pomoc. http://images27.fotosik.pl/49/b848717f2098420bmed.jpg akurat nie dysponuję innym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 16.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Zazwyczaj balkon wylewany jest razem z plytą a tu widzę problem ale oczywiście do rozwiazania,jednak ile to moze kosztować trudno ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.08.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 no właśnie. Tutaj płyta była już wylana z dawien dawna i drugiej się nie dało bo stracilibyśmy na wysokości. Z tego co wiem, to trzeba będzie się wkopywać w ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.08.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 sorry, że się wtrącam ale po co Ci ten balkon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 19.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Konstrukcje zrobisz z profilu nie ma innej możliwości ale taki balkon nie za ładnie wyglada dlatego pytanie nie jest retoryczne PO CO CI TEN BALKON? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.08.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jak to po co? A po co mi okna balkonowe? To jest poddasze i niewyobrażam sobie takiego miejsca bez balkonu (w moim przypadku oczywiście). Choćby po to, żeby powiesić małe pranko, sprawdzić, jak jest na dworze czy poprostu wypić kawkę z sąsiadką na balkonie kontrolując jednocześnie dzieci na podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts