laura27 16.08.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=98&IdKolekcji= Bardzo was proszę o opinie na temat projektu, jak oceniacie ten projekt pod kątem kosztów budowy jak myślicie, czy wycena jest aktualna? Wielkie dzięki za WSZYSTKIE uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 16.08.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 hm, tylko gdzie tu miejsce na piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 17.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 tylko co za dyjabeł projektanta podkusił do tego tarasu /stropodachu użytkowego/ nad salonem będą problemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 17.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jeżeli to jest dom projektowany od zera to ja..... Wygląda jak rozbudowa kostki z tym szpetnym daszkiem nad drzwiami jakby sie komus przypomniało juz po realizacji. Forma beee... Funkcja: po co dwie kuchnie ? Jeżeli jest to dom dla dwóch rodzin to jedyne co jest wspólne to klatka schodowa i komunikacja. Po co zatem robic to w jednym domu i tak włazicie sobie w droge. Lepiej rozsunąć dwie bryły i połączyc zewnętrznym łącznikiem. Będzie fajniej i praktyczniej. Plus za wygodne schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.08.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 1. jaki piec/ (centralne? - na co ma być?)2. jeżeli na piętrze będą zajęte wszystkie pokoje przez mieszkańców, to proponowałbym jednak w miejscu pom.16 wygosdpodarować drugą, małą łazienkę, nawet lekko kosztem tej dużej, z prysznicem kibelkiem i umywalką (socjalne minimum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 17.08.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dziękuję za wszystkie uwagi Ale powiem szczerze , że lekka panika mnie ogarnęła Już kilka dni szukam prostego domku z dwoma mieszkaniami ( jednym większym z użytkowym poddaszem i drugim mniejszym na parterze) i tak szczerze, ten wydał mi się najlepszy. To, co mi się w nim podoba to drewniane dodatki i prosta forma. Czy naprawdę uważacie, że nic się nie da zniego zrobić? A jakby tak zrezygnowac z jednego tarasu? Pomoooocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 17.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Rada: weź architekta i przygotuj sobie projekt indywidualny. Wbrew pozorom wcale nie wyniesie cie to jakoś bardzo drogo - ale będiecie mieli dokładnie to czego potrzebujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 17.08.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Sasha, a mgłbyś powiezieć, ile taka przyjemnośc kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsio18 17.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Też jestem ciekawa ile kosztowąłby taki indywidualny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 17.08.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Też jestem ciekawa ile kosztowąłby taki indywidualny projekt. Od kilku do kilkunastu tys. Ceny są tak różne, że nie da się tutaj jednoznacznie określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 19.08.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Też na początku chciałem budować według tego projektu, ale jednak funkcjonalnie nie jest za dobrze opracowany. Po przeglądnięciu wszystkich dostępnych katalogów z projektami gotowymi w necie skończyło się na projekcie indywidualnym Koszt niewiele większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts