KANGUR54 16.08.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam serdecznie na forum po 2 latach czytania w ukryciu przyszedl czas na rejestracje. Wlasnie jestesmy na etapie budowy projektu ze STUDIA Atrium, projekt wybrany przez zonke a wiadomo ze kobiety rzadza... Przedstawiamhttp://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-194,212,61,opis.htmlPozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego zacnego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 17.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 , projekt wybrany przez zonke a wiadomo ze kobiety rzadza.... święta prawda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 17.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Witaj ! Edytowane 14 Grudnia 2010 przez MaWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KANGUR54 17.08.2007 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Nie, nie... Kościerzyna, tzn najblizsza okolica. Ale Skrzeszewo to taka fajna, dalsza dzielnica Gdanska. Pewnie ciekawe miejsce i do 3City niedaleko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 18.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Faktycznie ciekawe miejsce,do Gdańska i pracy w miarę niedaleko,ale póki co jest to wieś i mam nadzieję że tak pozostanie(bo o to chodziło).Jednak patrząc na masową ucieczkę ludności z miasta obawiam się,że za kilkanaście lat i tam będzie tłoczno ,a odległość 28 km do centrum będzie się wydawała niewielką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.09.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.09.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No to i ja witam tych z Kaszub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 witam , witam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wietrzny 21.11.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ja buduje w/g indywidualnego projektu razem z Futuradom z prefabrykatów. Ruszam na wiosnę , pozwolenie jeszcze w listopadzie.Stawiam dom na płycie legalett .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam Kaszubiakow!! Ja takze dopisuje sie do listy milosnikow kaszubskich jezior i pagorkow. Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.01.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 patrząc na datę to Malinka już pewnie wybudowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 patrząc na datę to Malinka już pewnie wybudowana Pewnie tak , ale Wietrzny jeszcze po polu z linijkai hula!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wietrzny 02.03.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 patrząc na datę to Malinka już pewnie wybudowana Pewnie tak , ale Wietrzny jeszcze po polu z linijkai hula!! A tu niespodzianka:) Umowa z Legalett'em podpisana, w połowie marca wykop, koniec marca gotowa płyta , domek stanie w maju i "tylko" wykończeniówka zostaje ,a linijka juz w szufladzie:) gdyby nie kredyt, to bym mógł już na kawe zaprosić do nowego domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No to gratulacje dla Ciebie, Wietrzny!! U nas tez juz kemping z gorki zostal zepchniety panowie szaleja mam ten sam problem co Ty, bo bank nie jest taki szalony jak panowie budowniczy Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wietrzny 16.03.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No to gratulacje dla Ciebie, Wietrzny!! U nas tez juz kemping z gorki zostal zepchniety panowie szaleja mam ten sam problem co Ty, bo bank nie jest taki szalony jak panowie budowniczy Pozdrowienia, no dziękuję ,dziękuję można wszystko przewalczyć , nawet banki czytałem jak to strasznie wymęczył Was PAn Architekt , trzeba było przyjść do mnie , prowadze biuro geodezyjno-projektowe i kompleksowo załatwiam wszystko : od podziału do pozwolenia na budowę,a później odbiory. No szkoda, każdemu jest coś pisane.Może kiedy architekt przeciągnie po poligonie inwestora , to bardziej nas cieszy pozwolenie na budowę?? Czasem ( wiem z doświadczenia ) inwestor musi się wykazać stalowymi nerwami i determinacją. Dobrze ,ze mam dom z fabryki nie chce mi się dogadywać z murarzami, zbyt wielu ich znam W jakiej dokładnie wiosce budujecie ?? Znam nasze kochane kaszubskie jeziora i lasy i wiem jak bardzo się można w nich zakochać.Teraz z rodzina mieszkam na wsi , mamy 150 m do jeziora i wracamy do miasta .Niestety z dziećmi ciężko, ciągle jeżdzimy ... do pracy, do szkoły, na zajęcia po lekcjach, a kiedy zamieszkamy w kościerzynie to dzieciaki same będą sobie sobie " z buta " chodziły.Więcej czasu dla rodzinki, mniej na dojazdy. A na emeryturę "nazad" na wieś Na mojej budowie ruszyły wykopy w piątek wchodzi ekipa z LEGALETT'u i robią podbudowę pod płytę cieszę się jak gwizdek życzę przyjemności z budowania pozdrawiam trzymam kciuki ( bank ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witaj Kangur [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No to gratulacje dla Ciebie, Wietrzny!! U nas tez juz kemping z gorki zostal zepchniety panowie szaleja mam ten sam problem co Ty, bo bank nie jest taki szalony jak panowie budowniczy Pozdrowienia, no dziękuję ,dziękuję można wszystko przewalczyć , nawet banki czytałem jak to strasznie wymęczył Was PAn Architekt , trzeba było przyjść do mnie , prowadze biuro geodezyjno-projektowe i kompleksowo załatwiam wszystko : od podziału do pozwolenia na budowę,a później odbiory. No szkoda, każdemu jest coś pisane.Może kiedy architekt przeciągnie po poligonie inwestora , to bardziej nas cieszy pozwolenie na budowę?? Czasem ( wiem z doświadczenia ) inwestor musi się wykazać stalowymi nerwami i determinacją. Dobrze ,ze mam dom z fabryki nie chce mi się dogadywać z murarzami, zbyt wielu ich znam W jakiej dokładnie wiosce budujecie ?? Znam nasze kochane kaszubskie jeziora i lasy i wiem jak bardzo się można w nich zakochać.Teraz z rodzina mieszkam na wsi , mamy 150 m do jeziora i wracamy do miasta .Niestety z dziećmi ciężko, ciągle jeżdzimy ... do pracy, do szkoły, na zajęcia po lekcjach, a kiedy zamieszkamy w kościerzynie to dzieciaki same będą sobie sobie " z buta " chodziły.Więcej czasu dla rodzinki, mniej na dojazdy. A na emeryturę "nazad" na wieś Na mojej budowie ruszyły wykopy w piątek wchodzi ekipa z LEGALETT'u i robią podbudowę pod płytę cieszę się jak gwizdek życzę przyjemności z budowania pozdrawiam trzymam kciuki ( bank ) Czyli plany mamy podobne: ja tez na emeryture planuje na Kaszuby najechac Ach nasz pan architekt to niestety nasza porazka, no ale juz po papierkologii jestesmy A nasze jezioro to Charzykowskie...wioska Charzykowy Piekne miejsce...niedaleko do Ciebie Powodzenia takze dla Ciebie i Twojej rodzinki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To i ja sie przywitam choc od dawna śmigam po forum , dopiero dziś tu trafilam i od razu mi sie miło zrobiło Jako Kaszubka z Nordy, z krwi i kosci, z radością przenosze się z Gdańska na Kaszuby, gdzie na hasło "Kaszub" nikt sie nie krzywi tylko uśmiecha. Z tym, że tym razem bedę "Kaszubką z lądu" jak to określa się na mojej ziemi rodzonej, czyli Pólwyspie Helskim Ja również zakochana jestem w ziemi kaszubskiej, a dla siebie dopiero niedawno odkryłam Szwajcarię Kaszubską i... uznałam ,że też jest "warta grzechu" (jako zatwardziała szowinistka lokalna, zawsze jednak bedę uważac ,że tylko otwarte morze i piaszczysta plaża! )... no, ale urokliwe jeziorka, gęste lasy i piękne pagórkowate pejzaże całkowicie mnie uwiodły Toteż pozdrawiam wszystkich ,tak jak ja pozytywnie zakręconych na punkcie urody i różnorodności Kaszub! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Hej Inez!! Aaaaa Szwajcaria Kaszubska piekna jest!! Wdzydze, Kartuzy...po prostu wyniesc sie i nie wracac Tylko by ktos chcial paczki wysylac Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daguska 11.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No my kolo Bytowa sie budujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts