iszczep 17.08.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jak w temacie, mam tych małych robali od kilku dni bardzo dużo w domu. Zlokalizowałem zródło: sąsiad suszył na plandece kukurydzę dla swoich zwierząrtek, która z bliska wygladała jak by była żywa. kukurydza zwinięta, ale zostaje problem jak sie pozbyć wołka z domu. (jest ich kilkadziesiat lub kilkaset łażą sobie i nic z tego nie robią). Znacie moze jakis skuteczny preparat na tego szkodnika. A i pytanie czy może on sie przedostac do pożywienia?? serdeczne dzieki z wszelkie info ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 17.08.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dobra powiem chłopakom żeby ci nie przeszkadzali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 załamałem paznokieć, proszę szybko o pradę !!!ratunku co z tym zrobić?będę wdzięczny za wszelkie info. aaa, to forum firm pogrzebowychprzepraszam, pomyliłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts