amphi 17.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam, Co prawda dom jest jeszcze na wczesnym etapie budowy, ale slyszalem, ze niekiedy sa wielomiesieczne kolejki do stolarzy, stad moje prosba o polecenie dobrego i w miare niedrogiego stolarza ze Slaska do wykonania wykonczenia schodow betonowych: chodzi o stopnice, podstopnice, balustrady etc. Interesuja mnie tez ceny.. Jakich kwot nalezy sie spodziewac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 17.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Amphi- nasze schody wlasnie "sie robia" w Bielsku... Budujesz w Bielsku?Mam nadzieje, ze wkrotce bedziemy mogli polecic stolarza Oczywiscie, jesli schody nas nie rozczaruja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 22.08.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Amphi- nasze schody wlasnie "sie robia" w Bielsku... Budujesz w Bielsku?Mam nadzieje, ze wkrotce bedziemy mogli polecic stolarza Oczywiscie, jesli schody nas nie rozczaruja... A jeśli można spytać: ile płacicie za schody? interesują mnie stopnice. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 22.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jasne- 200 zl/stopien... czyli raczej niewiele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 23.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Jasne- 200 zl/stopien... czyli raczej niewiele.. A jakieś namiary, mogłabym dostać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 23.08.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witajcie ja sie buduje w CZechowicach-dz kolo Bielska Biłaej i też bylabym bardzo zainteresowana namiarami na wykonawców schodów z Bielska pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 24.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 ja również ,tyle ,że schody są na konstrukcji stalowej ,ale całe mają być obłożone drewnem - więc za namiary na DOBREGO stolarza będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 24.08.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Jak tylko schody beda gotowe wysle namiary na prv. Mam nadzieje, ze bede mogla polecac naszego wkonawce... Juz sie nie moge doczekac efektu jego dzialan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts