marsio18 17.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Forumowiczów. Obecnie mieszkam w Niemczech ale od jakiegoś czasu zastanawiamy się nad powrotem do Polski i wykorzystaniem naszych oszczędności na kupno działki i budowę domku w okolicach Wrocławia. Mam od razu prośbę: czy ktoś z Was mógłby mi podać listę miejscowości w poblizu Wrocławia w których warto obejrzeć się za działkami budowlanymi? Znam tylko Wrocław i Kąty Wrocławskie - stąd moje pytanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam Nie mój rejon, nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 witaj zapytaj tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=798&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=rupa+wroclawska w jakiej czesci Niemiec mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsio18 22.08.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzieki nie wiedziałam, że szukanie działki i w ogóle myślenie o budowaniu zajmuje tyle czasu i energii.... doba musiałaby mieć 48 godzin, żeby na spokojnie wszystko przejrzeć i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.09.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witaj i...cierpliwosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts