stroinka 17.08.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Właśnie kończę remont łazienki w bloku i się dowiedziałam, że za 3 miesiące spółdzielnia będzie wymieniać piony kanalizacyjne. Boję się, że mi wszystko wtedy rozwalą. Rury mam co prawda zabudowane ekranem zdejmowanym na drewnianym stelażu, ale czy to mnie uchroni przed demolką w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmena 22.08.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Daj hydraulikom na piwo i powiedz jak maja to zrobic. U mnie pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 27.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 sama wymień (tzn twoi fachowcy) rury i broń Boże nie wpyszczaj "geniuszy" ze spółdzielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts