Olmiś 17.07.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Muszę kupić kominy + wentylacja. Padło na Shiedela ale gdzie go kupic najtaniej i jakie rabaty dostaliście? Do tej pory mam 7%. A czas mi się kończy... Pls HELP ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 18.07.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Jak najtaniej, to dlaczego taki wybór - polskie odpowiedniki 2x tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 18.07.2003 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 W grę wchodził jeszcze Zapel - cena zbliżona - nie pasują mi pustaki wentylacyjne. Poza tym w składzie fabrycznym (teoretycznie) nie ma ani kawałka takiego komina... Sam Zapel olewa klientów (brak odpowiedzi na zapytanie)... Jes jeszcze Leier - też nie polski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 18.07.2003 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 W grę wchodził jeszcze Zapel - cena zbliżona - nie pasują mi pustaki wentylacyjne. Poza tym w składzie fabrycznym (teoretycznie) nie ma ani kawałka takiego komina... Sam Zapel olewa klientów (brak odpowiedzi na zapytanie)... Jes jeszcze Leier - też nie polski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grześ23 18.07.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 hurtownia w otrębusach, warszawska 58, http://www.domykandayjskie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 ja na schiedla dostałem 18% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Faktycznie, najtaniej można kupić w Otrębusach w hurtowni z materiałami dla budownictwa szkieletowego.Przy okazji, jezeli ktoś szuka drewna na konstrukcję szkieletowca to widziałem tam rewelacyjne drewno - suszone komorowo i czterostronnie strugane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Odpusc ten pomysl. Szkoda pieniedzy! Polskie odpowiedniki sa duzo tansza, awcale nie gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Najpierw sobie policz, ile kosztuje komin ze zwykłej cegły (45 groszy za sztukę), to Ci się odechce Schiedla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts