katya1984 17.08.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Tak jak w temacie. Wszędzie widzę duży wybór glazury do łazienek. Jeśli chodzi o kuchnie, to jest tego mało i przeważają małe płytki z motywami grzybków, dzbanuszków, owoców, kurczaczków - co mnie kompletnie nie interesuje. Czy ktoś wie, gdzie w Łodzi można uświadczyć dużego wyboru kuchennej glazury i teraktoty w prostym wzornictwie? ( nie spotkałam np. nic w miare gładkiego, tylko tew dzbanuszki ciągle ) Byłam w sklepach na Tuwima, Wierzbowej, w Castoramie i Obi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 17.08.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 To zależy czego szukasz. Jeśli typowo kuchennych kafeleczek - to właśnie znajdziesz to, o czym piszesz. Ja będę mieć gres 30x60 - to właśnie proste, czyste wzornictwo. A z salonów proponuję - największy wybór - salon na Północnej - na przeciwko browaru najładniejsze - Przybyszewskiego - między Klilińskiego a Rydza-śmigłego a także salon Nasza Łazienka na Kilińskiego (przy Przybyszewskiego) - filia przy Przybyszewskiego także Gdańska (niedaleko Mickiewicza) - salon łaziekowy, głównie polscy producenci Ja zamówiłam wszystko w tych salonach. W marketach nie ma nic interesującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 17.08.2007 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dziękuję Morwa. Sama do końca nie wiem czego szukam, ale na pewno nie dzbanuszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 21.08.2007 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No i w końcu znalazłam... Gładkie, matowe, brzoskwiniowe... w OBI.Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts