laura27 17.08.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 http://www.projektygotowe.pl/projekt/2s0/ http://www.projektygotowe.pl/projekt/dw/6.html No to szukam dalej domu z odzielnym mieszkaniem i natrafiłam na powyższe projekty Co o nich sądzicie, czy są drogie w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOM44 19.08.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jeżeli szukasz domu z oddzielnym mieszkaniem to te propozycje sa ciekawe i podobaja mi się. Są to duże domy i myśle, ze bedzie dobrze sie w nich mieszkać.Co do kosztów budowy ro niestety bedą one spore, bo domy są spore. W pierwszym przypadku dodatkowo podroży je łamany dach. W obydwu przypadkach balkony zwiekszaja koszty, ale najdrozsze bedzie wposażenie łazienek i kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 19.08.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Według mnie pierwszy jest ładniejszy i bardziej funkcjonalny, ale troche irytowały by mnie te filary w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 19.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 W projekcie drugim niefunkcjonalne to mniejsze mieszkanie. Gdzie jego mieszkaniec zostawi buty i płaszcz po wejściu do mieszkania? W kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 19.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Moim zdaniem w obydwu projektach sa bardzo małe łazienki. Łazienka o powierzchni 3,6m.kw. to jest taka, jak w blokach, czesto trudno w niej wszystko zmieścić. A powierzchnia 5 z kawałkiem na piętrze, w skosie dachu, to też nie luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts