Roboo 17.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, chyba ładnie byłoby parę słów o sobie, więc...buduję dom pod modrzewiem, jestem na etapie lania posadzek i poszukuję, jak każdy chyba dobrych ekip do następujących prac:- fachowiec do położenia i zaolejowania parkietów + schody i poręcze- ekipy do ocieplenia dachów i położenia regipsówMoże macie jakieś dobre ekipy do polecenia ? Ze swojej strony mam niezłego fachowca do hadrauliki CO+piec i te wszystkie bajery z wodą związane... A teraz pytanko, zapewne nie jeden z was wykonywał zadaszenia na drewno macie może jakieś fotki, albo opis konstrukcyjny, chciałbym sobie takowy sam wykonać, ale za porady będę zobowiązany. Dodam, że jestem z zachodnich krańców Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1934463&highlight=wiata#1934463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts