d5620s 17.08.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dlaczego dzieci muszą tak cierpieć-nie umiem sobie tego wytłumaczyć w rzaden sposób: http://www.wiktor.netoh.pl/historia.html Nie umiem sie znieczulić na takie sytuacje-może kogoś jeszcze to poruszy?Świata nie zbawimy ale pomóc w likwidacji czyjegoś cierpienia chyba możemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 18.08.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Wykończeniówka wykańcza.......dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 19.08.2007 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Wykończeniówka wykańcza.......dom. Nie wydaje Ci się, że - delikatnie rzecz ujmując - nie wstrzeliłeś się z odpowiedzią w tematykę wątku? Proponuję najpierw zajrzeć do linkowanej strony. A do autora wątku - rzeczywiście straszne. Właśnie oczekuję narodzin synka i tym bardziej trudno mi zrozumieć dlaczego takie małe dzieci muszą tak cierpieć. Tak, wiem, świat jest tak skonstruowany ale jakoś trudno mi się z tym pogodzić. Mam nadzieję, że rodzice Wiktorka zdołają zebrać pieniądze na operację - apeluję do ludzi dobrej woli o choćby minimalne wpłaty! Forumowicze - pomóżmy temu chłopcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 19.08.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 nie wstrzeliłeś się z odpowiedzią w tematykę wątku? Proponuję najpierw zajrzeć do linkowanej strony.Mogę komentować każdą część wypowiedzi forumowicza, czy ci się to podoba czy nie. A do linka zajrzałem i nie uważam, że nie wszystkie tematy trzeba komentować bezpośrednio. Można pośrednio, co zrobiłem, ale tego nie zrozumiałaś. Twoja sprawa. Nie skomentowałbym twojej wypowiedzi, gdyby nie prowokacja z twojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 19.08.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 nie wstrzeliłeś się z odpowiedzią w tematykę wątku? Proponuję najpierw zajrzeć do linkowanej strony.Mogę komentować każdą część wypowiedzi forumowicza, czy ci się to podoba czy nie. A do linka zajrzałem i nie uważam, że nie wszystkie tematy trzeba komentować bezpośrednio. Można pośrednio, co zrobiłem, ale tego nie zrozumiałaś. Twoja sprawa. Nie skomentowałbym twojej wypowiedzi, gdyby nie prowokacja z twojej strony. Fakt, nie zrozumiałam Twojego niezwykle wyrafinowanego pośredniego komentarza do prośby o pomoc choremu dziecku. Był bardzo wyrafinowany i bardzo pośredni. A prowokacja z mojej strony zaiste porażająca - zapewne chciałam abyś się znalazł w kręgu podejrzeń. Więcej empatii życzę i obyś nie musiał nigdy szukać pomocy dla siebie i swojego chorego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 37 - owszem, masz prawo, ale ciężko pracujesz na opinię palanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 19.08.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 37 - owszem, masz prawo, ale ciężko pracujesz na opinię palanta popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.08.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Córka mojego kolegi ze szkolnej ławy miała podobnego naczyniaka. Dwie operacje w NRF - jedna opłacona przez przez mieszkańców niemieckiej gminy gdzie zamieszkali czekając na konsultację u miejscowego, świetnego chirurga, specjalisty od usuwania takich naczyniaków.Operacja się odbyła i tragedia, błąd chirurga, złośliwość natury... Stan po operacji był gorszy niż przed. Chirurg był honorowy. Drugi zabieg, po jakimś czasie, przeprowadził bezpłatnie. Efekt - jeszcze gorszy niż za pierwszym razem. Lekarz się załamał, był to pierwszy przypadek w jwgo karierze. Poradził operację w Kanadzie u jakiegoś największego guru w tej dziedzinie. Polecieli. Znów dobrzy ludzie sfinansowali kolejną operację. Tum razem udałe się. Widziałem jego córkę kilka lat temu, w kilkanascie lat po tej operacji. Zgrabna, ładna dziewczyna. Ślady na twarzy są naprawde minimalne.Może z poparciem Redakcji pomożemy. Może takie działania staną się tradycją na tym forum. Pomogliśmy już sfinansować implant, czemu nie operację naczyniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 19.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 nie wstrzeliłeś się z odpowiedzią w tematykę wątku? Proponuję najpierw zajrzeć do linkowanej strony.Mogę komentować każdą część wypowiedzi forumowicza, czy ci się to podoba czy nie. A do linka zajrzałem i nie uważam, że nie wszystkie tematy trzeba komentować bezpośrednio. Można pośrednio, co zrobiłem, ale tego nie zrozumiałaś. Twoja sprawa. Nie skomentowałbym twojej wypowiedzi, gdyby nie prowokacja z twojej strony. Człowieku wpełznij lepiej pod swój kamień zanim życie Cię rozdepcze. Nie komentuj spraw których nie rozumiesz. A temperatrę masz pewnie większą niż te 37 st. PK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Może z poparciem Redakcji pomożemy. Może takie działania staną się tradycją na tym forum. Pomogliśmy już sfinansować implant, czemu nie operację naczyniaka? Wiecie, może zabrzmi to jak bluźnierstwo, przepraszam, ale kiedy patrzę na tak cierpiące dzieciaczki to ciśnie mi się na usta pytanie, czy Bóg aby na pewno wszystko widzi i o wszystkim wie....? Co do pomocy temu maleństwu - TAK. Też jestem za!! Do Pan z temp. 37 stopni C - możesz po prostu powiedzieć "Przepraszam, pomyliłem wątki" i byłoby po sprawie - nie rób dłużej z siebie frajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 19.08.2007 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Uważam że na tym forum jest pełno fanstastycznych osób-nie możemy naprawić zła tego świata ale możemy troche dobra poczynić ja popieram takie akcje (realizowane przez fundacje, dobrze udokumentowane) i wierzę że warto pomagać chociaż w drobny sposób. Wystarczy parę zł przelać na konto -a dla tych rodziców to wybawienie. Przemyslałam temat i wydaje mi się że Szef u Góry nie tworzy zła na tym świecie-ono po prostu jest. A my mamy za zadanie cos z tym robić-no to róbmy:) Pozdrawiam wszystkich empatycznych forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.08.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 d5620s myślę dokladnie tak jak Ty i dlatego wołam o pomoc Redakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 20.08.2007 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja również dołączam się do apelu do Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 20.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja też popieram pomysł. Zorganizujmy jakąś akcję. Udało się dla Nikoli, dlaczego ma się nie udać dla Wiktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.08.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Więcej empatii życzę i obyś nie musiał nigdy szukać pomocy dla siebie i swojego chorego dziecka. Jeśli chodzi o empatię, to mamy brać przykład z Ciebie? Jakie to dziwne, że ten sam człowiek potrafi się z miłością pochylić nad nieszczęściem jednego i z nienawiścią plunąć jadem w stronę drugiego. Dziwny jest ten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 20.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Szkoda czasu na pisanie, kto ma rację, co kto miał na myśli itd. i itp. Liczą sie konkrety. ( Tu proszę sobie wyobrazić postawnego robotnika w wyciągniętym w naszym kierunku palcem wskazującym, a nad nim napis " Czy dokonałeś już wpłaty?") Melduję, że dokonałem i innych zachęcam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 20.08.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Więcej empatii życzę i obyś nie musiał nigdy szukać pomocy dla siebie i swojego chorego dziecka. Jeśli chodzi o empatię, to mamy brać przykład z Ciebie? Jakie to dziwne, że ten sam człowiek potrafi się z miłością pochylić nad nieszczęściem jednego i z nienawiścią plunąć jadem w stronę drugiego. Dziwny jest ten świat. Joshi-kto powiedział, ze tylko doskonali ludzie moga pomagać? Niedoskonali, czasem unoszący się gniewem tez mogą-i jest to wtedy jeszcze więcej warte! Ja tez się raz pokłóciłam na tym forum ale Wiktorkowi moge chyba pomóc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Niedoskonali, czasem unoszący się gniewem tez mogą-i jest to wtedy jeszcze więcej warte! Naprawdę? A ja mam na to trochę inną nazwę... Nie. nie powiem jaką boję się kamienowania przez szlachetnych uniesionych gniewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 20.08.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Joshi-stworzyłam ten topic dla pomocy -kłócic się i rozliczac się za nieprzyjemne komentarze można na pozostalych:)Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts