Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziecięce cierpienie...........................

d5620s

Recommended Posts

Ja chyba nie zasnę teraz...

Jako, ze mam 4miesięczną córcię, to chyba jeszcze mocniej przeżywam takie sytuacje... I też zastanawiam się, tak jak braza, czemu Bóg na takie rzeczy pozwala... Jestem tuż "obok" cierpienia synka mojej przyjaciółki, który urodził się 30lipca, a dopiero 3 dni temu wyszedł ze szpitala. Miał ropne zapalenie opon mózgowych. Punkcje, od których teraz ma zrosty na kręgosłupie, leki psychotropowe, 4 antybiotyki, a teraz anemia i żelazo, które b. źle znosi. A to takie maleństwo...

Wiktorkowi na pewno pomogę.

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pozwole sobie przytoczyć maila od Rodziców Wiktorka-przed chwila otrzymany

Witamy serdecznie

Dziękujemy bardzo za te miłe słowa i zainteresowanie.

Przepraszamy, że tak długo się nie odzywaliśmy, ale byliśmy z Wiktorkiem w Berlinie od 12 do 17 października, gdzie Wiktorek przeszedł pierwszą operację. Przeprowadził ją dr Waner ze Stanów Zjednoczonych. Polegała ona na wypalaniu naczyniaka laserem. Wiktorek był bardzo dzielny. Kolejną operację dr Waner zaplanował na grudnia, wtedy chciałby poprawić nosek Wiktorka.

Na dzień dzisiejszy naczyniak wygląda trochę gorzej niż przed operacją ponieważ policzek trochę spuchł i sciemniał jak to po przypaleniu laserem, ale to normalne, powoli powinno być już teraz lepiej. Niedługo zamieścimy jakieś zdjęcie na stronie internetowej to będzie można sobie zobaczyć.

Pozdrawiamy

Beata i Przemysław Puchalscy.

Wysłałam maila do rodziców Wiktorka.

Oprócz wiadomosci, takiej, jaką ma d5620s, dostałam zdjecia chłopca przed i po operacji.

Chcę im pomóc, zorganizowałam zbiórkę pieniążków w firmie, w której pracuję. Przyłączyli się pracownicy, klienci i znajomi :) Puszka się zapełnia :lol: