Dagi31 18.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Osoba, ktora bedzie mi konczyc salon i układac płytki(gress polerowany 60/60) chce miec najpierw ułozoną deske.Chodzi o to, ze w salonie ma byc ułozona deska, natomiast wkoło salonu po jednym rzędzie płytek i łączone to za pomocą korka. W sklepie, gdzie chcemy kupic deske- od razu ją ułozą, ale na clicka, potem ma przyjsc nasz czlowiek i do tego ułozyc płytki.Wg mojego wykonawcy deske musimy przykleic do podłogi, bo bedzie pracowała i nie da sie wtedy ładnie jej polączyc z płytką.I deska ma byc ułozona najpierw. Wg panow ze sklepu- oni deske układają po płytkach i jesli mają ją przykleic- straci gwarancję i oni tego nie ułozą. Zreszta pierwszy raz słyszą o takich problemach. wiec jak wygląda technologia takiego ułozenia???Z mojego rozumowania- najpier deska, a potem pan z płytkami wyrówna wysokosc klejem do płytek, a odwrotnie sie nie da.....i powinna byc przyklejona,zeby nie pracowała.Nie mam racji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts