Anchela77 18.08.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Mam namiar na dobrą, sprawną ekipę elektryków.W trzy dni okablowali mi cały dom - ponad 200 m2 (wszystkie potrzebne gniazdka, siły, alarmy, kabel telef,tv). Czterech gości uwijało się sprawnie, spali w tym domu na styropianie. Za cały jeden dzień pracy każdy brał 200 zł/na głowę. Czyli robocina wyniosła mnie w sumie 2400 zł., a materiały około 3000 zł. Myślę, że 5000 zł to nie drogo?Jeśli ktoś chce na nich namiar to proszę pisać na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hani 1313 17.01.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mam pytanko. Czy Ktoś orientuje się: ile płaci sie geodecie za zrobienie mapki do celów projektowych? Jak również ile woła taki geodeta za zrobienie mapy do celów projektywych? Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna. Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BudujeDomMarzen 19.01.2017 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Witam, Jestem w trakcie budowy domu pod Kielcami. Korzystałem z usług geodety w ostatnim czasie dwukrotnie. Wybrałem z polecenia mojego biura projektowego. Poniżej zamieszczam kontakt: Geodezja - Grupa G2, Wojciech Bryl, tel. 530015209 Mapa do projektu była wykonana wiosną 2016 i dla działki budowlanej 12 arów w Woli Kopcowej kosztowała około 700 zł, w tym wszystkie opłaty w urzędzie po stronie geodety. Orientowałem się w kilku telefonach jak to wygląda u innych i cena była wszędzie podobna. Byłem zadowolony z kontaktu i terminu wykonania. Dodatkowo geodeta wykonal mape w pliku elektronicznym dla projektanta. Potem zlecilem tej firmie wytyczenie budynku i wszystko również odbyło się w najlepszym porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts