Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KIELCE I ŚWIĘTOKRZYSKIE - biała lista wykonawców

Recommended Posts

Mam namiar na dobrą, sprawną ekipę elektryków.

W trzy dni okablowali mi cały dom - ponad 200 m2 (wszystkie potrzebne gniazdka, siły, alarmy, kabel telef,tv). Czterech gości uwijało się sprawnie, spali w tym domu na styropianie. Za cały jeden dzień pracy każdy brał 200 zł/na głowę. Czyli robocina wyniosła mnie w sumie 2400 zł., a materiały około 3000 zł. Myślę, że 5000 zł to nie drogo?

Jeśli ktoś chce na nich namiar to proszę pisać na prv.

• 3 years później...
  • 6 years później...

Witam,

Jestem w trakcie budowy domu pod Kielcami. Korzystałem z usług geodety w ostatnim czasie dwukrotnie. Wybrałem z polecenia mojego biura projektowego. Poniżej zamieszczam kontakt:

Geodezja - Grupa G2, Wojciech Bryl, tel. 530015209

Mapa do projektu była wykonana wiosną 2016 i dla działki budowlanej 12 arów w Woli Kopcowej kosztowała około 700 zł, w tym wszystkie opłaty w urzędzie po stronie geodety. Orientowałem się w kilku telefonach jak to wygląda u innych i cena była wszędzie podobna. Byłem zadowolony z kontaktu i terminu wykonania. Dodatkowo geodeta wykonal mape w pliku elektronicznym dla projektanta. Potem zlecilem tej firmie wytyczenie budynku i wszystko również odbyło się w najlepszym porządku.