Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka sukienka na prezent urodzinowy !!! podaje linki:p

scooby

Recommended Posts

:p " ok pasuje nawet :D ale po 5min wsumie mogła byc troszke mniejsza, bo minimalnie wisi i ze taka odwazna ta sukienka...

ja mówie ze ok to wymienimy:p

to ona to pojdzie ze mna i przymierzy bo jak bedzie za mala...

ale ok stanelo na tym ze wymieniamy na s (ale nie wie ze z allegro jeszcze)

a na allegro obecnie nie ma s :|

trudno jak nie dostane to juz zostanie ta m, powiedzialą ze za rok to juz pewnie bedzie dobra :D

a fotke juz niedlugo zapodam wam drogie panie :D

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ona to pojdzie ze mna i przymierzy bo jak bedzie za mala...

ale ok stanelo na tym ze wymieniamy na s (ale nie wie ze z allegro jeszcze)

a na allegro obecnie nie ma s :|

A było słuchac dobrych dusz na forum i kupić rozm,36

:D

Ciekawa jestem czy będzie w niej chodzić, ale i tak lato już sie skończyło więc i tak musi poczekać do przyszłago lata,musisz ją troszeczkę podtuczyć żeby pasowała do sukienki :wink:

Pozdrawiam i czekam na zdjęcia koniecznie :D

Gość M@riusz_Radom

Eee, spóźniłem się ;( Bez wątpienia TO : http://allegro.pl/item230083520__f_czarujaca_charming.html

Z zasady nie kupuję żonie sukienek, bluzek itd itd bo raz : rozmiary potrafią się róznić i jedna M'ka może być inna od drugiej M'ki itd itd. A dziwnym trafem z bielizną zawsze udaje mi się trafić w rozmiar :]

niee nie nie. wogóle mi sie to nie podoba :|

chcoiaz lubie takie fajne zeczy ...:D ale to hmm bialy z rózowym jakos malo sexowne jak dla mnie:p a jak oglodalem niektore spodniczki to sie zastanawialem jak w takim czums mozna wyjsc na ulice i wiedzialęm ze moja polowka na pewno by w niektórych napewno nie wyszla:p

• 7 years później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...

Oczywiście, że tak. Ja mojej mamie kupuję ubrania na prezent, tylko ona ma swój ulubiony sklep [spam] i ja tam najczęściej wybieram coś dla niej. Są tam większe rozmiary, a rzeczy są modne i eleganckie. Ostatnio wybrałem taką sukienkę, bardzo się cieszyła:

pol_pm_Sukienka-wieczorowa-Palmira-IV-elegancka-kreacja-z-gipiury-i-tkaniny--4887_1.jpg

Edytowane przez Elfir

• 4 months później...
  • 1 month później...
Ubranie to dobry pomysł. Co jak co ale kobieta nigdy nie powie, że nie potrzebuje żadnych nowych ciuchów. Uważam, że mógłbyś jej kupić jakąś ładną sukienkę na wiosnę czy letnie dni. Rozumiem, że nie masz rozeznania w tych tematach więc proponuję ci zajrzeć na [sPAM], skąd ja mam kilka pięknych sukienek z których jestem bardzo zadowolona. Cena jest rozsądna, a jakość ubrań naprawdę wysoka. To będą korzystne zakupy, a Twoją żonę na pewno ucieszą. Edytowane przez Elfir

• 3 months później...